Seerne svigter 'Big Brother'

Trods masser af drama skuffer seertallene for første uge af realityshowet

Det har ikke skortet på drama i 'Big Brother'-huset - her er Camilla og Aissatou i infight. (Foto: Screendump).
Det har ikke skortet på drama i 'Big Brother'-huset - her er Camilla og Aissatou i infight. (Foto: Screendump).

Der har været masser af drama i 'Big Brother' huset i den første uge af 2013-udgaven, men trods større underholdningsværdi end i sidste sæson, er seertallene skuffende.

Læs også:

37-årige Camilla B jublede, da hun blev sendt tilbage til Big Brother Huset torsdag aften. (Foto: Mogens Flindt). TV - 7. feb. 2013 - kl. 23:49 Big Brother: Beboerne vendte Camilla ryggen

96.000 seere fulgte i snit den første uge i 'Big Brother'-huset, hvor specielt Martins dramatiske exit og Camillas heftige skænderier med de andre beboere, ellers har skabt massiv omtale af programmet.

Læs også:

Den 27-årige portør Martin er blevet smidt ud af Big Brother med øjeblikkelig virkning. (FOTO: Krestine Havemann) TV - 6. feb. 2013 - kl. 16:43 Drama i Big Brother: Deltager smidt ud efter EB-afsløring

Læserne på eb.dk har blandt andet klikket lystigt på artiklerne om 'Big Brother' - således ligger to af historierne på top ti over ugens mest læste.

I sidste sæson fulgte 169.000 seere med i første uge af 'Big Brother'. På trods af den skuffende start er SBS TV stadig optimistiske omkring denne sæson:

- Der er flere forklaringer, udover vores meget uheldige start med sort skærm, som gjorde, at vi kom dårligt fra start. Vi havde også sidste år et meget højt seertal til premieren ikke mindst på grund af af nyhedens interesse.

Læs også:

Anne Kejser og Kanal 5 fik ikke den mest heldige start på Big Brother 2013. (Foto: Kanal 5). TV - 4. feb. 2013 - kl. 23:22 Katastrofal Big Brother start

- Vi er sikre på, at 'Big Brother' nok skal få sit publikum, da programmet er fyldt med humor, vanvid og masser af overraskelser i år. I år har vi endda seerne som får mulighed for at bestemme, hvad der skal ske i programmet. Vi synes at programmet og ikke mindst castet i år er rigtig godt. Vi kan også mærke, at interessen for formatet er meget højt, vurderer informationschef hos SBS Media, Jesper Jürgensen.

Læs også:

Camilla giver Aissatou en ordentlig overhaling. (Foto: Screendump). TV - 7. feb. 2013 - kl. 14:32 Nyt drama i Big Brother-huset: Skrid hjem til Afrika!

'Big Brother' er ikke det eneste realityshow der kæmper med seertallene i øjeblikket. Trods masser af sex har årets udgave af TV3 showet 'Paradise Hotel' også skuffet på den front - ligesom anden sæson af tv-stationens 'Divaer i Junglen' kæmper med svigtende seertal.

Læs også:

TV - 4. feb. 2013 - kl. 16:54 Her er årets første Big Brother bryster

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere