Linnet: Blachman har fået guldet

Anne Linnet beklager sig ovenpå fredagens nederlag, men lover oprejsning for grupperne

- Det er immervæk sværere at få fire stemmer til at lyder godt, end det er at få lyden til at passe på en enkelt, siger Anne Linnet, der måtte sige farvel til sin gruppe Lotus i fredags. (FOTO: Mogens Flindt)
- Det er immervæk sværere at få fire stemmer til at lyder godt, end det er at få lyden til at passe på en enkelt, siger Anne Linnet, der måtte sige farvel til sin gruppe Lotus i fredags. (FOTO: Mogens Flindt)

- Blachman har fået guldet.

Sådan lyder den kontante melding fra dommerkollegaen Anne Linnet, efter hendes gruppe Lotus røg ud af X Factor som de første i live-show konkurrencen.

Læs også:

Se også: Lotus efter exit: - Glem os bare

- Det spændende bliver, om han kan finde ud af at forvalte det, tilføjer Anne Linnet, der tror på, at hendes resterende grupper nok skal tage kampen op med Thomas Blachmans unge solister.

- Jeg har fået alle dem, der er blevet siet fra. Ligesom vi i samfundet sier en masse unge mennesker fra, fordi man ikke evner at se talentet i dem, siger Anne Linnet.

Hun navngav da også en af sine grupper derefter.

De fik navnet Wasteland, fordi de var en samling af det skrald (eng. waste) som ingen gad have.

Fedt at være undervurderet
Men den udlægning er den skaldede mand med de dybe pandefurer ikke enig i.

- Man skal ikke bare give op så nemt og sige, at man bare var uheldig, siger Thomas Blachman og tilføjer.

- Det er jo netop det fede ved at lave grupper - at man er undervurderet. Der er en kæmpe kreativ mulighed i at lave grupperne, som vi så det sidste år med Jean Michel og Nicoline Simone. De kunne virkelig noget.

Læs også:

Blachman er en mand med mange talenter - og hår og make up er blandt dem. (Foto: Mogens Flindt) TV - 11. feb. 2013 - kl. 23:34 Blachman bestemmer pigernes make up

Blachman er også meget langt fra at udråbe sig selv til vinder, da han endnu ikke har vundet en omgang X Factor endnu i sine fem år som dommer i showet.

- Det handler om at lave god musik. Det er det eneste det handler om. Og dem der så kan lave flest store tv-moments, det må være dem, der vinder, siger Thomas Blachman.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere