Derfor dækkes dillerne af tutti-frutti

Når der ikke lige er vand eller et lagen i nærheden, går der frugtsalat i den på 'Paradise Hotel' på TV3. Få forklaringen på 'dækningen' her

Man bliver næsten helt sund af at se 'Paradise Hotel'. (Foto: TV3)
Man bliver næsten helt sund af at se 'Paradise Hotel'. (Foto: TV3)

Årets 'Paradise Hotel' er noget af en vitaminbombe.

Man kan både få nødder, aubergine (ja, det er en frugt!), æble, banan og kiwi, når man sådan sidder og følger med i TV3's realityprogram ud på de sene aftentimer.

Læs også:

TV - 5. feb. 2013 - kl. 22:50 Efter gruppeknald i vandet: Man kan blive gravid af at svømme i den pool

Det skal dog siges, at det er frugter af den slags, man nok lige skal tænke sig om en ekstra gang, før man propper i munden.

Sender under engelsk lovgivning
De 'friske' frugter bruges nemlig til at dække deltagernes nedre dele, når fyrene af den ene eller den anden årsag lader tingene hænge frit eller strutte rank, eller når pigerne kommer lige hurtig nok op af poolen.

Den slags må man nemlig ikke vise på TV3.

Læs også:

Se også: Derfor viser TV3 gruppesex

Stationen sender fra London og er derfor underlagt engelsk lovgivning. Det er blandt andet grunden til, at TV3 må afbryde deres programmer med reklamer, men det gør også, at der er lidt flere restriktioner på, hvad man må vise.

For stor en mundfuld
Sådan en dillerfrans i fri dressur er åbenbart for meget at gabe over for de engelske tv-seere og således også de danske TV3-seere.

- Tidligere år har vi sløret det, vi ikke måtte vise. I år valgte vi at dække det med frugter for at gøre det lidt anderledes og sjovt, siger programredaktør Trine Kongegaard om tutti-frutti-tiltaget.

- Man kan næsten sige, at der er tale om paradisets forbudte frugter. Og jeg kan afsløre, at vi endnu ikke er færdige med frugtfadet, uddyber Paradise-programredaktøren med et smil.

Læs også:

Se også: TV3 tror på Paradise trods seerflugt

Læs også:

Det er ikke, fordi årets paradisoer ikke leverer det, man næsten kan forvente af dem på syndens hotel. Måske har seerne bare fået nok af reality. (Foto: TV3/Collage: ekstrabladet.dk) TV - 31. jan. 2013 - kl. 12:26 Masser af sex og dillere er ikke nok

1 af 7 I aften bliver der tilføjet en ny frugt til frugtsalaten. Steven tjekker ind, og 'kiwien' spilder ikke tiden. (Foto: TV3)
2 af 7 Når Stolle fra Nøddepatruljen er i aktion, er det naturligvis under dække af en valnød. (Foto: TV3)
3 af 7 Det samme gæler Nøddepatruljens andet medlem Martin. (Foto: TV3)
4 af 7 Kaspers diller er blevet luftet mere end noget andet på 'Paradise Hotel'. Det skulle være noget af en skævert, så meget passende er det en moden banan, der skjuler herlighederne her. (Foto: TV3)
5 af 7 Det er ikke, fordi Nichlas er violet mellem benene, det er bare en aubergine, der skjuler det forbudte senere på ugen. (Foto: TV3)
6 af 7 Camilla blev skjult bag et æble. (Foto: TV3)
7 af 7 Man bliver næsten helt sund af at se 'Paradise Hotel'. (Foto: TV3)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere