Blachman bestemmer pigernes make up

Han er ikke kun dommer og mentor i X Factor -Thomas Blachman opfører sig også som stylist

Læs også:

Thomas Blachman følte ikke, at han havde publikum i ryggen - på den gode måde. (Foto: Mogens Flindt) TV - 9. feb. 2013 - kl. 11:35 TV: Blachman raser: Publikum burde stemmes hjem!

En nedringet bluse, et viltert hår eller en skriggrøn øjenskygge. Mulighederne er mange, når deltagerne skal styles til X Factors liveshows.

Men ikke for dommeren Thomas Blachmans unge deltagere, de tre piger Zaina, Karoline og Amanda.

For mentoren og dommeren styrer nemlig det hele, når det kommer til pigernes tøj på scenen, hvordan deres hår skal sidde, og hvilken makeup de skal have på.

Det fortæller pigerne, der ikke har meget at skulle have sagt. Således var det altså Blachman, der i fredagens liveshow havde bestemt pigernes look.

- Han vil ikke have, at vi har for meget makeup på. 'Det ødelægger mine artister', griner de tre piger, der dog ikke er bange for at lade Blachman styre deres stil.

God stil
- Han har selv god stil, han kommer altid i skjorte og blazer. Og det ser jo godt ud på manden, det må man give ham, siger Amanda.

- Ja, han klæder sig, som han burde, siger Zaina.

Men der har dog været uenigheder blandt pigerne og Blachman om, hvordan de skal se ud på scenen.

- Det er noget med at finde en balance mellem, hvad der ser fedt ud på scenen, og hvad man føler sig tryg i, og nogle gange har vi bare forskellige idéer, siger pigerne, der alle tre gik videre til X Factors næste runde.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere