Jonas ser lyst på fremtiden

Det var Jonas, der blev stemt ud som den tredje i fredagens 'X Factor'-liveshow, men gælder det gamle ordsprog 'ude af øje, ude af sind'?

Jonas ser frem til at forsætte både sit dagjob som pædagog og sit job som fotomodel. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Jonas ser frem til at forsætte både sit dagjob som pædagog og sit job som fotomodel. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Læs også:

Thomas Blachman erkender, at han måske var lidt for tarvelig i sin iver på at få Jonas ud af 'X Factor'. Det er bare lidt sent, for nu er den 30-årige sanger nemlig ude. (Arkivfoto: Mogens Flindt) TV - 23. feb. 2013 - kl. 11:19 TV: Blachman beklager overfor Jonas: Tarveligt sagt

Læs også:

Thomas Blachman forsøgte at tage kampen op mod Jonas' mor. Men hun gav sig ikke sådan lige. - Jonas' mor er musiker, og derfor ved hun, hvad hun taler om. siger hun. Men jeg kender mange musikere, der ikke ved, hvad de taler om. Det prøvede jeg at fortælle hende, men det kunne hun ikke forstå, sagde dommeren i sin provokerende tone efter showet. (Foto: Mogens Flindt) TV - 23. feb. 2013 - kl. 09:45 TV: Bange Blachman følte sig overfaldet af rasende mor

Det er de færreste tidligere udstemte 'X Factor'-deltagere, der efterfølgende har gjort karriere i musikbranchen. Men gælder det også for 30-årige Jonas, der som den tredje røg ud af 'X Factor' 2013.

- Røg du i et sort hul, da du røg ud i aftes?

Nej, det kan man ikke just sige. Faktisk følte jeg mig glad og lettet og først og fremmest meget tilfreds med den optræden, jeg havde leveret.

- Ser tingene sorte eller lyse ud, nu du har sovet på det?

De ser ganske lyse ud. Det har været en skæg og sjov oplevelse, og nu glæder jeg mig til at komme tilbage til mit arbejde og en mere almindelig hverdag, hvor jeg bare kan være mig selv - og for øvrigt også begynde at tjene lidt penge igen.

- Frygter du at ryge ud i glemslens sorte hul?

Nej, jeg vil fortsætte med musikken og finde mine egne veje til at dyrke min musik.

- Hvad vil du gøre for at blive i rampelyset?

Først og fremmest vil jeg sende en henvendelse til Sony Music, der har fortrinsret til at skrive kontrakt med alle os X Factor-deltagere. Så vil jeg spændt se, hvad de svarer. Jeg er klar til at fortsætte med musikken, og så må vi se, om det bliver med Sonys kæmpe maskineri i ryggen eller på en helt anden platform, det skal lykkes.

- Hvem spår du bliver den næste til at ryge i det sorte hul?

Det har jeg meget svært ved at sige. Jeg tror ikke, det bliver Chresten eller Stephanie, men jeg har simpelthen ikke noget fornuftigt bud på det. Grupperne er jo alle folks 'darlings', så mon ikke også de klarer den. Vi får se.

Læs også:

Se også: Jonas: Blachman har været ufin

Læs også:

Se også: Idas svære valg: Stemte selv Jonas ud

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere