Ny blondine: Blondinerne er ubegavede

Den nye blonde Maria i 'Divaer i junglen' fik en ualmindelige svinsk modtagelse og blev kaldt for en 'so'

Den blonde Maria fik en utrolig svinsk behandling, da hun dukkede op i junglen i Ecuador som det nye medlem af blondine-holdet i 'Divaer i junglen', hvor hun blandt andet blev kaldt for en 'so'.(Foto: TV3)
Den blonde Maria fik en utrolig svinsk behandling, da hun dukkede op i junglen i Ecuador som det nye medlem af blondine-holdet i 'Divaer i junglen', hvor hun blandt andet blev kaldt for en 'so'.(Foto: TV3)

- Det er fucking løgn. Det er Maria, den so.

Med disse 'søde' ord blev den smukke blonde 25-årige Maria mødt velkommen til 'Divaer i junglen' af den skrappe brunette Joanna. Maria ankom til junglen i Ecuador som erstatning for Sidney Lee, der i første afsnit gav op efter kun to minutter. Uheldigvis ankom Maria midt i en fest, hvor brunetten Joanna angiveligt havde kigget lidt for dybt ned i flaskerne. Joanna vred nemlig kniven dybere ned i såret hos Maria med følgende beskyldninger:

- Den eneste grund til, at du er kommet her ud i junglen, er mig. Du er ikke en skid diva, og du bliver aldrig nogen diva. Og du skal bare hjem til Danmark nu, råbte Joanna.

 

- Hvordan havde du det med at blive modtaget på en så ubehagelig og svinsk måde?

- Jeg havde allerede gjort mig nogle tanker omkring, hvor Joanna ville modtage mig i junglen. Og det var nøjagtigt, som jeg havde regnet med.

- Joanna og jeg kommer fra to vidt forskellige verdener. Vi er opvokset på vidt forskellige måder og har haft vidt forskellige venner. Og når Joanna kalder mig for en 'so' er det bare den eneste måde, som hun kan kommunikere på. Hun ved desværre ikke bedre, forklarer Maria, der i forvejen kender Joanna fra deres deltagelse i TV3-programmet 'Fristet', hvor de også havde store problemer med hinanden.

Læs også:

Se også: Kvinde-slåskamp: Gangster-bitch, møgkælling, kulso

Under optagelserne til 'Fristet' i Thailand blev Maria død træt af, at Joanna hele tiden ville sætte folk på plads.

- Joanna var super provokerende over for mig. Hun bad mig hele tiden om at lukke røven og holde min kæft. Og så bad jeg hende bare om at lade være med at tale på den måde, fordi det nok ikke var en talemåde hendes forældre ville være særlig stolt af. Og så blev hun mega sur på mig. Og resten af tiden var vi bare i totterne på hinanden, forklarer Maria, der også mener, at Joanna er så ondskabsfuld, fordi hun er en usikker pige, der konstant søger efter anerkendelse hos folk.

- Joanna kører hele tiden en barsk facade, fordi hun er usikker på sig selv. Hun hviler ikke i sig selv.

Blondinerne er ikke særlig kloge
- Hvordan var det ellers for dig at komme ud som medlem af blondine-holdet fire dage senere end alle de andre?

- Jeg var glad for, at jeg ikke kom på hold med Joanna. Men da jeg så, at jeg skulle være sammen med Jeanette, Pernille og Julie blev jeg lidt betænksom. Det er jo nogle ubegavede mennesker.

- Mener du dermed, at pigerne på blondine-holdet er spejlblanke?

- Nej, det ord vil jeg ikke bruge. Men jeg fandt ud af, at de er nøjagtig, som jeg har set dem på tv. Og det siger altså ikke så meget, forklarer Maria og tilføjer:

- Og det gjorde jo heller ikke tingene nemmere for mig, at jeg var årsag til, at Julies lillesøster røg ud af 'Fristet'. Så Julie var jo heller ikke særlig positiv stemt overfor mig. Hun skulle jo hævne sin lillesøster.

Læs også:

Se også: Fetterlein 'flygtet' til Spanien

Læs også:

Stephanie 'Geggo' kalder Frederik Fetterlein for sin nye 'girlfriend'.(Foto: Anthon Unger) TV - 4. feb. 2013 - kl. 16:39 Geggo: Fetterlein er bare top fisse

Læs også:

Helene Ladegaard, 28 år, kendt fra: 'For lækker til love' har det lidt svært med at placere det sydamerikanske land Ecuador i verden. (Foto: TV3) TV - 28. jan. 2013 - kl. 14:12 Diva i junglen: Ecuador ligger ved Spanien

Læs også:

TV - 28. jan. 2013 - kl. 16:02 TV3 håner reality-stjerne: Sidney er en tøsedreng

1 af 5 Maria kalder sine kolleger fra blondine-holdet for ubegavede.(Foto: TV3)
2 af 5 På det nye holdbillede af blondine-holdet ses Maria yderst til venstre. (Foto: TV3)
3 af 5 Brunette-holdet med Frederik 'Tarzan' Fetterlein i midten.(Foto: TV3)
4 af 5 Reality-babes og to Tarzan-boys promoverer Divaer i junglen på Hotel Skt. Petri i København.(Foto: Anthon Unger)
5 af 5 Den blonde Maria fik en utrolig svinsk behandling, da hun dukkede op i junglen i Ecuador som det nye medlem af blondine-holdet i 'Divaer i junglen', hvor hun blandt andet blev kaldt for en 'so'.(Foto: TV3)
0 kommentarer
Vis kommentarer