Frække Fetterlein flirter med Pernille

'Divaer i junglen': Frederik Fetterlein trøster Pernille i junglen ved at ligge i ske med blondinen

Se tv-klippet herover
------------------


'Den lille, frække Frederik, som elsker sjov og mekanik, har købt en bil og kører nu og sir babu, babu babu!'.

Sådan lyder første vers til den kendte danske børnesang om den lille frække Frederik.

I Equadors jungle er det imidlertid ikke biler og mekanik, som den frække Frederik Fetterlein interesserer sig mest for, men derimod den sexede blondine Pernille, som han ikke kan holde fingrene fra i aftenens afsnit af 'Divaer i junglen' på TV3.

Læs også:

Se også: Fetterlein 'flygtet' til Spanien

Efter fire dages strabadser i junglen beslutter tv-værten Jacob Kjeldbjerg, at der skal holdes fest i Luksus-lejren, hvilket betyder at blondine-holdet fra Lorte-lejren kommer på visit i Luksus-lejren, hvor der bydes på alkohol i lange baner.

Og selv om Frederik Fetterlein som medlem af brunette-holdet er omgivet af fire labre brunetter i døgnets 24 timer, foretrækker han altså den blonde Pernille. Græsset er jo altid lidt grønnere ovre på den anden side.

Læs også:

Stephanie 'Geggo' kalder Frederik Fetterlein for sin nye 'girlfriend'.(Foto: Anthon Unger) TV - 4. feb. 2013 - kl. 16:39 Geggo: Fetterlein er bare top fisse

Læs også:

Uha. Hvornår var det lige, at Danmark vandt EM i fodbold? (Foto: TV3) TV - 4. feb. 2013 - kl. 09:51 Fetterlein: Danmark vandt EM i fodbold i 1972

Fetterleins blide kærtegn
Og der går ikke lang tid, før han i sin jungle-seng ligger i ske med Pernille, der ser ud til at nyde frække Fetterleins blide kærtegn.

Dagen efter siger frække Fetterlein med et lumskt smil:

- Jeg havde en fin aften. Jeg lå og trøstede Pernille.

Stephanie 'Geggo' kommenterer lynhurtigt episoden:

- Frederik har en helt speciel måde at trøste Pernille på. Og Pernille blev vist trøstet en hel del igår aftes.

Læs også:

Se også: Kvinde-slåskamp: Gangster-bitch, møgkælling, kulso

På blondine-holdet får Pernille allerede fra morgenstunden slynget følgende spørgsmål i ansigtet af sine holdkammerater: Er du vild med Frederik Fetterlein?

Og blondinen svarer som vanligt på en kryptisk nærmest uforståelig måde, der dog alligevel sætter hendes følelser lidt i perspektiv:

- Nej. Men der er måske en lille smule imellem os. Jeg ved bare ikke rigtigt, hvad det er. Fetterlein er måske 'en kop kaffe-agtig', lyder det fra Pernille.

Læs også:

TV - 28. jan. 2013 - kl. 16:02 TV3 håner reality-stjerne: Sidney er en tøsedreng

Læs også:

Helene Ladegaard, 28 år, kendt fra: 'For lækker til love' har det lidt svært med at placere det sydamerikanske land Ecuador i verden. (Foto: TV3) TV - 28. jan. 2013 - kl. 14:12 Diva i junglen: Ecuador ligger ved Spanien

1 af 6 Frederik Fetterlein leger Tarzan i junglen. Me Tarzan - You Pernille.(Foto: TV3)
2 af 6 Sexede Pernille lå i ske med Frederik Fetterlein og sagde, at hun ville tænke på ham om natten.(Foto: TV3)
3 af 6 Frederik Fetterlein er konstant omgivet af fire labre brunetter på brunette-holdet, men han foretrækker tilsyneladende blondinerne.(Foto: TV3)
4 af 6 Frederik Fetterlein skal lige have sat krøllerne i junglen.(Foto: TV3)
5 af 6 Frederik Fetterlein har kastet sin 'kærlighed' på Pernille fra blondine-holdet, der ses som nr. to fra højre.(Foto: TV3)
6 af 6 Frederik Fetterlein flirter helt vildt med Pernille i 'Divaer i Junglen'. Fetterlein mener dog selv, at han bare trøster hende.(Foto: TV3)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere