X Factor-Jonas vil ikke bruge charmen

Fredag aften var han tæt på at ryge ud af 'X Factor', men Jonas vil ikke ændre på sig selv for at vinde

- Jeg har det lidt svært med alt det her tv-halløj, jeg har det bedre med den musikalske del af det, siger Jonas. (Foto: Mogens Flindt)
- Jeg har det lidt svært med alt det her tv-halløj, jeg har det bedre med den musikalske del af det, siger Jonas. (Foto: Mogens Flindt)

For 30-årige Jonas er det vigtigere at stå ved, hvem han er, end det er at skaffe stemmer i 'X Factor'. Og selvom han fredag aften måtte synge for sin overlevelse, så har han ikke tænkt sig at ændre drastisk på sin sceneoptræden til næste uges show.

Læs også:

Se også: Linnets Lotus-piger ude som de første

- Jeg vil gøre det, jeg gør, og være den, jeg er, siger han.

- Jeg er faktisk meget tilfreds med det, jeg leverede, så egentlig er jeg ikke så trist, siger sangeren, der fik en runde mere i 'X Factor', mens gruppen Lotus måtte vinke farvel til drømmen.

Sms'erne manglede
- Det er en konkurrence, og det er jeg indstillet på, men selvfølgelig havde jeg været højere oppe at flyve, hvis jeg var røget direkte videre, siger Jonas.

Læs også:

Se også: Blachman fra forstanden? - Det er måske mig, det er galt med

Mens der var ros at hente fra dommerne, var det seerne, der ikke gav Jonas den støtte og de sms-stemmer, han havde brug for.

Men det er ikke noget, der får ham til at bruge beskidte trick og billige kneb.

Det svære tv-halløj
Han vil ikke være sådan én, der blinker til kameraet for at vinde seernes hjerter.

- Jeg har det lidt svært med alt det her tv-halløj, jeg har det bedre med den musikalske del af det. Alt det andet, det føler jeg ikke, jeg er så god til.

- Jeg holder fast i det, jeg kan og ikke så meget andet, siger han.

Læs også:

Se også: Lotus efter exit: - Glem os bare

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere