Lotus efter exit: - Glem os bare

De tre piger fra 'X Factor'-gruppen Lotus er færdige med at synge sammen

Lotus-pigerne skal ikke synge sammen mere. (Foto: Mogens Flindt)
Lotus-pigerne skal ikke synge sammen mere. (Foto: Mogens Flindt)

Fredag aften smed Thomas Blachman pigegruppen Lotus ud af 'X Factor' efter en udramatisk - grænsende til kedelig - afgørelse på det første liveshow.

Læs også:

Se også: Linnets Lotus-piger ude som de første

Det blev til en enkelt tårer fra 15-årige Astrid fra gruppen umiddelbart efter Blachmans dødsstød, men ellers virker de tre piger ret afklarede med, at deres korte sangkarriere sammen nu er slut.

- Det gør ikke noget, hvis Lotus bliver glemt, siger 20-årige Louise fra den udstemte gruppe til Ekstra Bladet dagen derpå.

Læs også:

Se også: Lotus i glemslens sorte hul

Ny chance
Louise, Astrid og Nanna fra Anne Linnets pigegruppe blev oprindeligt alle smidt ud af 'X Factor', men sat sammen og fik en ny chance som gruppe.

- Vi har været superheldige at få denne mulighed, og vi ville da gerne have sunget mere sammen, siger Louise og lader forstå, at fredagens 'X Factor'-exit var slutningen på Lotus' liv.

Læs også:

Se også: Hvinende falsk vuggevise fra Lotus

De tre piger er enige i, at valget af Lisa Nilsson-nummeret 'Tror på dig' var med til at gøre deres tid sammen kort.

- Det var en svært sang, for den fangede ikke rigtigt, erkender Astrid.

Troen på Anne Linnet
- Har I fortrudt, at I valgte den?

- Det har jeg nok lidt. Jeg har hele tiden haft på fornemmelsen, at den ikke ville fange....men det er altså svært at sige sådan en som Anne Linnet imod. Det kræver mod, smiler hun genert, inden Louise tager ordet.

Læs også:

Se også: Anne Linnet: Jeg kunne godt have valgt en lettere sang

- Når man arbejder med folk som Anne Linnet, stoler man altså ret meget på dem. Og jeg blev overbevist om, at sangen var den rigtige, da vi indspillede den i studiet, siger hun.

- Men når alt kommer til alt, så vil jeg altså hellere ryge ud på et dårligt sangvalg end på, at vi synger dårligt, siger en afklaret Louise.

0 kommentarer
Vis kommentarer