Knust Lotus: Sangen var gammeldags

Anne Linnets pigegruppe spændte ben for sig selv med valget af et gammeldagsklingende Lisa Nilsson-nummer

- Det lyder Melodi Grand Prix-agtigt, var Thomas Blachmans kommentar til Anne Linnets sammensatte pigegruppe, Lotus, inden han smed dem ud af 'X Factor 2013'.

Og valget af Lisa Nilsson nummeret 'Tror på dig', som i dagens anledning blev sunget på dansk, faldt altså hverken i den skaldede dommers smag eller for den sags skyld seernes, som havde placeret trioen i omsang med den 30-årige Jonas fra Ida Corrs gruppe.

Læs også:

Se også: Linnets Lotus-piger ude som de første

Og efter afgørelsen medgav Lotus da også, at sangvalget var problematisk.

- Jeg tror også, det måske var sangen, der var grunden til, vi røg ud. Fordi der var ikke nogen, der kendte den, og den var måske også lidt gammeldags, og lidt Melodi Grand Prix-agtig, sagde 15-årige Astrid, efter at hun havde grædt over afgørelsen

- Jeg tror også godt, vi vidste, at med den sang, kunne vi ikke få de unge med, sagde Astrid, der fortalte, at hun gerne ville have skiftet sangen undervejs i forløbet.

- Men hvis I vidste det, hvorfor valgte I så sangen?

- Vi har taget udfordringen op, fordi vi mente godt, vi kunne gøre det. Men vi har hele tiden vidst, at det nok var en svær sang, forklarer 20-årige Louise.

Læs også:

Se også: Anne Linnet: Jeg kunne godt have valgt en lettere sang

Ked af Blachman afgjorde det
- Det er ikke Anne Linnets skyld. Hun har ikke tvunget os til noget som helst. Da vi var i studiet og indspille den, var vi allesammen overbevist om, at det var den rigtige sang. Det er hårde konkurrrenter, vi er oppe imod, sagde Lotus-pigerne, som var ærgerlige over, at det var Blachman, der efter at have sikret sine tre egne unge deltagere videre færd i programmet, som sad med afgørelsen.

- Jeg blev så ked af det, da Blachman skulle afgøre det. Han har jo sendt os ud før, forklarede Louise.

1 af 3 Lotus blev valgt fra. Jonas gik videre i 'X Factor 2013'. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Pigernes og Linnets valg af Lisa Nilsson nummeret 'Tror på dig' faldt ikke i seernes smag. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Astrid, Louise og Nanna fra Lotus vidste godt, hvad klokken havde slået, da Thomas Blachman skulle afgøre, hvem der skulle ud af det første liveshow. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere