TV: Så kan hun lære det: Chreeesten

Signe Molde havde svært ved at udtale vestjydens navn korrekt i ’X Factor’-premieren, så vi tog hende i jyde-skole hos en ekspert

Se og ikke mindst hør Signe Molde i jydeskole hos Chreeesten i videoen ovenfor

Signe Molde klarede sin debut som 'X Factor'-vært med bravour fredag aften.

Den 35-årige vært, som er vokset op i Gentofte, lagde ud med at kommentere, at Thomas Blachman var blevet klippet til anledningen, og så var stilen ellers lagt.

Læs også:

Se også: Blachman fra forstanden? - Det er måske mig, det er galt med

Der var dog en enkelt lille ting, som den nye vært fra det nordsjællandske havde lidt svært ved. For når man kommer fra Vestjylland og hedder Chresten, så udtales det Chreeesten og ikke Chr ejsten.

Læs også:

Se også: Back to Chresten

Lære navnet før eller siden
At dømme efter dommernes fine ord om den rolige, 25-årige jyde efter hans optræden, kommer Signe Molde nemlig til at sige hans navn mange gange i den kommende sæson. Og så kan hun ligeså godt lære det før som siden.

ekstrabladet.tv tog værten med i jyde-skole hos en ekspert på området - Chresten himself.Chresten i rollen som Chreeesten og ikke Chrejsten begejstrede dommerne. (Foto: Mogens Flindt)
Chresten i rollen som Chreeesten og ikke Chrejsten begejstrede dommerne. (Foto: Mogens Flindt)


Læs meget mere om fredagens live-show her:

Se også: Ida om sit hundehalsbånd: - Det er ikke til piskAstrid, Louise og Nanna fra Lotus vidste godt, hvad klokken havde slået, da Thomas Blachman skulle afgøre, hvem der skulle ud af det første liveshow. (Foto: Mogens Flindt) TV - 8. feb. 2013 - kl. 23:11 Knust Lotus: Sangen var gammeldagsSe også: Anne Linnet: Jeg kunne godt have valgt en lettere sangSe også: Linnets Lotus-piger ude som de førsteSe også: De kendte om X Factor: Ida har hundehalsbånd på

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere