TV: Grædende Gustav afslører tragisk hemmelighed

Reality-stjernen har siden sin barndom båret på en stor sorg

Gustav er blevet verdensberømt i Danmark for sit gigantiske selvværd og sine høje tanker om sit latino-look. Men bag det fjantede og glamourøse ydre gemmer sig en tragisk hemmelighed, som reality-stjernen har båret på, siden han var en lille dreng.

- Da jeg var fem år, døde min far, fortæller Gustav med spæd stemme til Ekstra Bladet.

Læs også:

TV - 20. aug. 2012 - kl. 14:45 TV: Gustav tvivler på sin seksualitet

- Han var bare 37 år, da han døde af en blodprop, fortæller den tydeligt berørte reality-stjerne, der ellers normalt ikke har svært ved at fortælle alt om sit liv.

Bar røv og følelser
- Jeg plejer ikke at blotte mine følelser - jeg er jo bare den glade homo. Men hvis jeg kan vise min bare røv på tv, kan jeg vel også vise mine følelser, siger Gustav.

Selv om 'For lækker til love'-stjernen kun var en lille dreng, da han mistede sin far, kan Gustav godt huske ham. Hvis han prøver.

- Nogle gange kan man godt lade som om, man ikke kan huske noget.....men hvis jeg sætter mig ned og prøver, kan jeg sagtens huske min far. Jeg kan huske, da vi besøgte ham på sygehuset og begravelsen, siger han afdæmpet.

- Savner du din far?

- Egentlig kan man vel ikke savne noget, man ikke har, men jo da...jeg savner ham, erkender Gustav.

Vrede og sorg
Ud over sorgen over at have mistet sin far, har Gustav også kæmpet med den smerte, det har været, at se sin mor og sine to ældre brøde være kede af det.

- Det har været hårdt, siger Gustav, der til tider har været direkte sur på sin far.

- Når man er lille, forstår man ikke, at ens far pludselig er væk. Så kan man godt blive lidt sur over, at han bare er forsvundet, fortæller han.

I 'For lækker til love' i aften, sætter Joan Ørting fingeren på Gustavs sorg og vrede. Det får den eller så kække reality-stjerne til at bryde grædende sammen.

Se mere i klippet herover.

TV3 viser 'For lækker til love' i aften fra klokken 21.

0 kommentarer
Vis kommentarer