Back to Chresten

Overskægget er på plads, og kasketten sat lige som den 25-årige vestjyde vil. Sammen med Ida Corr har Chresten fundet stilen igen

Når Chresten skal svare på, om det er den virkelige Chresten, vi ser her, lyder hans tørre svar med et smil: - Det er mig selv, der har taget det her tøj på, så ja, det er mig. (Foto: Mogens Flindt)
Når Chresten skal svare på, om det er den virkelige Chresten, vi ser her, lyder hans tørre svar med et smil: - Det er mig selv, der har taget det her tøj på, så ja, det er mig. (Foto: Mogens Flindt)

Der var noget næsten helt forkert over Chresten, da Ida Corr sidste fredag fortalte den 25-årige vestjyde, at han da selvfølgelig skulle med hende i live-programmerne i det store København.

Der manglede noget både på hovedet og på overlæben, men bare rolig, Chresten er tilbage - med kasket og overskæg.

- Han er 1000 procent sig selv, og det skal jeg ikke pille ved. Han har så meget integritet, siger hans dommer, Ida Corr.

Vild måde at bryde grænser
- Vi er kommet back to Chresten. Det var den, han præsenterede første gang. Der kom noget jakkesæt og noget på bootcamp, som også var fint, men jeg synes, at den der helt ærlige Chresten er den, vi skal frem til.

Men hvem er den ærlige mand, der gemmer sig under kasketten og bag det stilfulde overskæg?

- Jeg vil beskrive mig selv som rolig, genert og begrænset, siger han og indskyder straks, at det ikke er noget, der passer ret godt ind i 'X Factor'-konceptet.

- Men det er også derfor, jeg har meldt mig til det. Det er en vild måde at bryde mine grænser på, men jeg tror, at det virker. Jeg kan godt mærke, at jeg allerede er blevet lidt mere tryg ved kameraer og opmærksomhed.

Bor sammen med kæresten
Opmærksomhed er nemlig ikke noget, den 25-årige vestjyde er vant til.

- Jeg kommer fra en lille by, der hedder Gudum, hvor jeg voksede op helt ude på landet i et hus på en grusvej. Det var meget øde, og det har jeg været rigtig glad for. Jeg har helt klart en forkærlighed for landet, siger Chresten.

Han er dog sidenhen flyttet til byen - eller i hvert fald en lidt større landsby. Han bor i Bækmarksbro sammen med kæresten Sussie på 24 år, som han har kendt i tre år og boet sammen med i to.

Lidt mere kontrolleret
De må dog undvære hinanden i hverdagene, så længe Chresten er med i 'X Factor'. Der bor han nemlig i København. Men hverken storby, opmærksomhed eller rampelys kommer til at ændre på den rolige vestjyde.

- Hvad er det for en Chresten, seerne kommer til at se gå ned ad trappen på scenen fredag aften?

- Det er lidt den samme Chresten, som de har været vant til - måske bare lidt mere kontrolleret, lyder svaret, mens man tænker, om det overhovedet kan blive mere kontrolleret fra den seje sanger...

1 af 2 Han var næsten ikke til at kende, da DR tog pressebilleder af de endelige finalister. (Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)
2 af 2 Når Chresten skal svare på, om det er den virkelige Chresten, vi ser her, lyder hans tørre svar med et smil: - Det er mig selv, der har taget det her tøj på, så ja, det er mig. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere