Anne Linnet: Jeg kunne godt have valgt en lettere sang

Sangvalget blev Lotus-pigernes skæbne. Deres dommer og mentor indrømmer da også, at det var for svær en opgave for pigerne

Linnet med sine Lotus-piger. Det blev et kort 'X Factor' for de tre piger, men sangerinden har stadig sine drenge i Wasteland og sine to små piger i Anna & Lusanda. (Foto: Mogens Flindt)
Linnet med sine Lotus-piger. Det blev et kort 'X Factor' for de tre piger, men sangerinden har stadig sine drenge i Wasteland og sine to små piger i Anna & Lusanda. (Foto: Mogens Flindt)

Anne Linnet blev den første dommer, der måtte sige farvel til en 'X Factor'-deltager - i dette tilfælde hele tre af slagsen, da pigegruppen Lotus var de første, der blev sendt i farezonen af seerne, og efterfølgende sendt hjem af Thomas Blachman.

Læs også:

Se også: Linnets Lotus-piger ude som de første

Selv var pigerne enige om, at deres sang, Lisa Nilssons 'Tror på dig', var for gammeldags til at fange det unge publikum. Og at det blev deres skæbne.

Læs også:

Astrid, Louise og Nanna fra Lotus vidste godt, hvad klokken havde slået, da Thomas Blachman skulle afgøre, hvem der skulle ud af det første liveshow. (Foto: Mogens Flindt) TV - 8. feb. 2013 - kl. 23:11 Knust Lotus: Sangen var gammeldags

De var dog enige om, at det ikke var Anne Linnets skyld, selvom det var hende, der havde valgt sangen.

- Hvorfor valgte I den sang, når nu pigerne synes, den var så skide svær at få til at passe ind?

- Temaet var håb, og den sang har altid rørt mig. Når pigerne leverede den rigtig godt, rørte det også mig. Jeg var godt klar over, at det var et svært valg. Det var også et sangvalg, der rystede dem sammen, og det var vigtigt. Men jeg kunne godt have valgt en sang, der var lettere at synge.

 - Har du fortrudt, at du ikke gjorde det?

- Nej, det har jeg egentlig ikke. Jeg synes, de gjorde det godt.

- De siger godt nok, at det ikke er din skyld, men det er jo dig, der har valgt sangen. Så er det din skyld, at de er ude?

- Det skal jeg ikke kunne sige.

- Tænker du ikke, at hvis du havde valgt anderledes, så havde de måske været med endnu?

- Nej, det tænker jeg ikke. Det er jo også noget med, hvor man er til det allerførste show. Grupperne har ikke haft ret lang tid til at lære hinanden at kende, og det spiller også ind. Der er tre personer i det her tilfælde, som skal performe deres bedste, og det er ikke altid, man er i sync, forsvarer Linnet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!