X Factor-deltagere: Vildt at blive genkendt på gaden

Årets ni 'X Factor'-deltagere er allerede blevet Danmarks-kendte, og det kan de tydeligt mærke.

Pigerne er allerede vilde med boybandet Wasteland. I aften giver de deres første live-optræden i 'X Factor'. (Foto: Mogens Flindt)
Pigerne er allerede vilde med boybandet Wasteland. I aften giver de deres første live-optræden i 'X Factor'. (Foto: Mogens Flindt)

- Hey, er det ikke dig fra 'X Factor'?

- Må jeg få et knus?

-Giver du en autograf?

Selvom det ikke er mange uger siden, at danskerne første gang stiftede bekendtskab med dette års 'X Factor'-deltagere, så er de allerede så populære, at de bliver stoppet på gaden.

- Det er sjovt, at folk vil have taget billeder og alt muligt med en, siger Marius fra gruppen Wasteland.

Et smil og et kram
- Jeg var hjemme i Aarhus i weekenden, og på en lille strækning på omkring 200 meter, der blev jeg stoppet 6-7 gange af folk, der ville have taget billeder og have en autograf, fortæller Anthon fra gruppen.

Læs også:

Se også: Wasteland er enhver piges drøm

- Bagefter tænker man bare 'Shit', siger Frederik, der har oplevet det samme.

Også 15-årige Zaina er blevet genkendt på gaden.

- Man kan ikke gøre andet end at smile af det og give et kram. Det er så sødt, når folk kommer op og siger 'ej, hvor var du god i fredags'.

- Jeg tror dog aldrig, at jeg vænner mig til det, griner hun.

Bagsiden af 'X Factor'-medaljen
Men det er ikke kun sjov og løjer pludselig at være én af dem fra 'X Factor'. Det ved 17-årige Amanda, der havde en mærkelig oplevelse i skolen.

- En pige sagde til min veninde, at hun ikke skulle sige hej til mig, fordi jeg var med i 'X Factor'. Så forklarede min veninde, at vi kendte hinanden. Men det er lidt mærkeligt, at folk lige pludselig har en holdning til mig, selvom de slet ikke kender mig, siger Amanda.

Læs også:

Se også: Herning huser X Factor-finalen

Fredag aften kan danskerne lære 'X Factor'-deltagerne endnu bedre at kende, når de optræder live for første gang på DR1 klokken 20.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!