Lisbet Dahl bange for at ryge på røven

Revy-dronning havde bestemt scooter-tur, men så turde hun alligvel ikke selv at køre én

WROOOMM - så går det mod byen med Lisbet Dahl og Ibi Støving på bagsædet. (Foto: Henrik Kloch/TV2)
WROOOMM - så går det mod byen med Lisbet Dahl og Ibi Støving på bagsædet. (Foto: Henrik Kloch/TV2)

Revy-dronning Lisbet Dahl er et ejegodt menneske, og derfor kan hun aldrig finde på at udsætte andre for halsbrækkende udfordringer, som de måske ikke bryder sig om.

Det var også tilfældet ved 'Stjernerne på Slottet'-optagelserne, hvor hver enkelt af de fem deltagere, Ibi Støving, Joachim Boldsen, Janus Nabil Bakrawi, Morten Spiecelhauer og Lisbet Dahl selv - har en dag, hvor de er i centrum og også skal stå for de underholdende indslag for holdet.

Falsk juleaften
Det kan friste nogen til at lade deltagerne kaste sig ud i de vildeste udfordringer, hvor liv og lemmer nærmest er på spil - men ikke Lisbet Dahl.

 

Da det blev hendes tur, havde hun bestemt, at de fem deltagere på lejede, røde scootere skulle køre ned til den nærmeste by og købe gaver ind til brug for en falske juleaften med flæskesteg, rødkål og juletræ- og gaver, hun også havde sat på dagens program.

Jeg turde ikke
Problemet var, at hun, da det kom til stykket, ikke selv turde køre sådan en fartdjævel - Ibi Støving gjorde såmænd heller ikke, så de satte sig bag på scootere kørt af hhv. Janus Nabil Bakrawi og Joachim Boldsen.

 

- Det var min egen ide, men jeg blev bange for at ryge på røven og turde alligevel ikke. De er sgu store sådan nogle scootere, erkender Lisbet Dahl, der dog sørgede for en fin dag i 'førersædet'.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere