Big Brother deltagere i chok

De andre deltagere i Big Brother-huset er i chok over, at Martin pludselig er blevet smidt ud

De resterende beboere i Big Brother-huset er i chok over at 27-årige Martin pludselig er blevet smidt ud.

Martin har løjet overfor SBS TV om sin straffeattest, og er derfor blevet ekskluderet.

Læs:

Den 27-årige portør Martin er blevet smidt ud af Big Brother med øjeblikkelig virkning. (FOTO: Krestine Havemann) TV - 6. feb. 2013 - kl. 16:43 Drama i Big Brother: Deltager smidt ud efter EB-afsløring


Specielt Martins gode ven, Victor, er hårdt ramt over, at kammeraten er væk.

- Jeg kan ikke engang hidse mig op over, at han har forbrudt sig mod reglerne, siger Victor.

Indtil videre har deltagerne intet fået at vide om, hvorfor Martin skulle ud, og spekulationerne kører for fuldt tankespind.

De fleste tror, at Martin havde et forudgående forhold til Julie - en af de andre deltagere, som allerede har forladt huset.

Spekulationerne har blandt andet gået på, at Julie har sladret til producerne.

Læs: Martin fra Big Brother: Jeg fortryderMen sandheden er, at Martin har en kriminel baggrund, hvor han er dømt for svindel, bedrageri og omgang med euforiserende stoffer.

- Jeg kunne rigtig godt lide ham. Han var rigtig rar at snakke med. Et godt menneske, sagde Aissatou tidligere, da hun snakkede med Victor.

Det var også Victor, der af Big Brother blev sat til at pakke Martins ting i hans kuffert og placere den i 'slusen', som er deltagernes eneste kanal til omverdenen.

Læs også:

27-årige Martin fra Roskilde havde forfalsket sin straffeattest. (Foto: Mogens Flindt). TV - 6. feb. 2013 - kl. 18:17 SBS TV efter Big Brother-exit: Det er drønærgerligt

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere