Big Brother: Beboerne vendte Camilla ryggen

Den 37-årige Camilla B er tilbage i Big Brother Huset, efter at have overlevet den første afstemning. Seerne ville have hun skulle blive, mens de øvrige deltagere ville have hende ud

Normalt byder de øvrige beboere i Big Brother Huset en deltager velkommen tilbage med kys og kram, når vedkommende har været nomineret og til udstemning, men da den første af slagsen fandt sted torsdag aften, var der kun skæve smil og himmelvendte øjne til 37-årige Camilla B.

Camilla var af næsten alle øvrige beboere nomineret til at skulle forlade huset, men seerne ville det anderledes.

De ville åbenbart have mere drama, og det kan der sagtens blive den næste uges tid. Samtlige beboere i huset er nemlig så grundigt trætte af hende, at hun har svært ved at finde nogen at tale med.

SE OGSÅ: TV: Nyt drama i Big Brother-huset: Skrid hjem til Afrika

Camilla blev onsdag så vred over at være nomineret, at hun under en diskussion bad en anden kvindelig deltager, den 22-årige mørke Aissatou, om at skride hjem til Afrika.

Aissatou, der som 17-årig flygtede fra det krigshærgede Guinea, og derefter kom alene til Danmark, brød efter den svada sammen, og siden hen har Camilla nærmest været frosset ud af de øvrige deltagere. Alle vendte de hende ryggen, da hun blev sendt ind i huset igen.

Så alt tegner til, at det kan blive en lang og højdramatisk uge, som venter Camilla i Big Brother Huset.

Det blev den 21-årige Shawn, der efter kun 5 dages ophold måtte forlade huset og kampen om den halve million kroner.

1 af 3 21-årige Shawn trak nitten, og blev den første beboer der blev stemt ud af huset. Her får han en trøstende snak med værten, Anne Kejser. (Foto: Mogens Flindt).
2 af 3 Der var tre nominerede at vælge imellem. Tarik, Camilla B og Shawn. Det blev sidstnævnte der måtte forlade huset. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 37-årige Camilla B jublede, da hun blev sendt tilbage til Big Brother Huset torsdag aften. (Foto: Mogens Flindt).
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere