Nyt drama i Big Brother-huset: Skrid hjem til Afrika!

Upopulære Camilla gik amok på Aissatou, da deltagerne blev meddelt, hvem der er nomineret til udsmidning i aftenens liveshow

Det skorter ikke på drama i årets udgave af 'Big Brother'.

I går røg Martin ud, da Ekstra Bladet kunne afsløre, at han havde forfalsket sin straffeattest og dermed snydt sig adgang til tv-showet.

Læs også:

Den 27-årige portør Martin er blevet smidt ud af Big Brother med øjeblikkelig virkning. (FOTO: Krestine Havemann) TV - 6. feb. 2013 - kl. 16:43 Drama i Big Brother: Deltager smidt ud efter EB-afsløring

Men det var ikke dagens eneste dramatiske begivenhed i Kanal 5's realityshow. 37-årige Camilla B. er blevet temmelig upopulær i huset på grund af sit overordentligt veludviklede snakketøj, der er ved at drive de andre beboere til vanvid.

Da det blev afsløret at Camilla, Tarik og Shawn, er de tre beboere, der er nomineret til udstemning i aftenens liveshow, reagerede husets alderspræsident ved at brokke sig højlydt.

Læs også:

TV - 7. feb. 2013 - kl. 08:07 TV: Her konfronteres Big Brother-Martin med snyd

Aissatou bemærkede herefter, at ikke alle har haft en så sukkersød tilværelse som Camilla, hvorefter den nominerede blondine blev rasende:

- Nej, men jeg har i det mindste et godt liv. Kan du ikke klare det, så skrid hjem til Afrika!

Aissatou, der flygtede alene fra det krigshærgede land, Guinea, som 17-årig, brød herefter sammen og måtte trøstes af de andre deltagere.

Se ovenstående tv-klip og mere til Camillas reaktioner i aftenens i 'Live Show' på Kanal 5 fra 21.00.

Læs også:

Martin og Victor gik med det samme i spænd og væltede den første Big Brother fest, da de hoppede i vandet med pigerne Julie og Simone. (FOTO: Mogens Flindt) TV - 6. feb. 2013 - kl. 18:39 Big Brother deltagere i chok

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere