Martin fra Big Brother: Jeg fortryder

27-årige Martin krøb til korset, da ekstrabladet.dk konfronterede ham med hans kriminelle fortid

- Jeg har ikke været ærlig omkring min fortid. Jeg har gjort ting, som jeg fortryder rigtig meget, siger Martin, der netop er blevet smidt ud af Big Brother.

Det skete som en klokkeklar konsekvens af, at han havde fusket med sin straffeattest for at medvirke i programmet.

Læs:

Den 27-årige portør Martin er blevet smidt ud af Big Brother med øjeblikkelig virkning. (FOTO: Krestine Havemann) TV - 6. feb. 2013 - kl. 16:43 Drama i Big Brother: Deltager smidt ud efter EB-afsløring

- Jeg har haft en spilleproblem, som gjorde at jeg fik en stor gæld. Jeg har derfor været tvunget ud i nogle ting, siger Martin, der kommer fra Roskilde.

Han forklarer, at manipulerede sin straffeattest og meldte sig til Big Brother, fordi han gerne vil have en frisk start på sit liv.

- Jeg ved godt, at jeg har gjort en masse dårlige ting, men jeg har aldrig slået nogen eller været voldelig, og jeg fortryder de ting, jeg har gjort, siger Martin.

Troede du selv, at du kunne medvirke i Big Brother, uden at det ville komme frem?

- Jeg vidste godt, at det ville blive opdaget hen ad vejen, men jeg håbede på, at jeg kunne få lov at blive, når jeg havde vist, hvem jeg var.

Martin Hibel er tidligere dømt for svindel og bedrageri, hvor han fik et halvt år bag tremmer, samt en års betinget fængsel.

Desuden er han også dømt for at have videreoverbragt kokain mod betaling af 5000 kroner.

'I forbindelse med castingen til programmet har Martin afleveret en ren straffeattest, men det er nu kommet for en dag, at Martin ikke er indehaver af en ren straffeattest, og at den, han har afleveret, er forfalsket.

Dette er selvfølgelig uacceptabelt for både SBS TV og Endemol, som producerer programmet, og derfor er Martin blevet ekskluderet fra Big Brother-huset i dag,' skriver SBS TV i en pressemeddelelse om sagen.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere