Læsernes valg af ny Vild med dans-værtinde

Læserne har talt. Her er jeres bud på en ny 'Vild med Dans'-værtinde

Vi havde listet disse 10 smukke kvinder op. Og valget var enkelt ifølge læserne. (Fotocollage: Mogens Flindt, All Over Press, Kim Agersten, Tariq Mikkel Khan)
Vi havde listet disse 10 smukke kvinder op. Og valget var enkelt ifølge læserne. (Fotocollage: Mogens Flindt, All Over Press, Kim Agersten, Tariq Mikkel Khan)

Knap 15.000 af ekstrabladet.dk's læsere har været inde og stemme på deres favorit til en ny 'Vild med dans'-værtinde, efter at Christiane Schaumburg-Müller i går tog TV 2 på sengen og skiftede kanalen ud med SBS TV, hvor hun skal være ny underholdningsvært. Og det betyder, at hun ikke kan være vært på den 10. sæson af danseprogrammet på TV 2 til efteråret.

Læs også:

Se også: Christiane tog røven på TV 2

Dermed skal TV 2 ud og finde en ny kvindelige vært til at stå i spidsen for stationens store tv-satsning, og ekstrabladet.dk's læsere har gjort valget nemmere for underholdningschef, Gitte Madsen.

For læserne har stemt på deres klare favorit, og det er 'Go' morgen Danmark'-værten, Ibi Støving, der med 21 procent af stemmerne er den, læserne helst ser præsentere de nye dansere.

Jacob T. kvitterer på nationen! med at skrive:

- Min stemme ryger 100% på Ibi Støving er du i tvivl så stem på ibi ;)

- Skal ikke se programmet, så jeg er ligeglad. Men for satan hun er lækker på det billede der. :-p, supplerer A O. på ekstrabladet.dk's debatside.

- Ibi Støving er en rigtig dejlig vært, men nu tager vi lige en ting ad gangen, siger TV 2's underholdningschef, Gitte Madsen, der har været i kontakt med Christiane Schaumburg-Müller i dag.

- Vi har aftalt at stikke hovederne sammen, når hun er hjemme fra bryllupsrejse, og 'Vild med Dans' er jo først til efteråret.

- Men SBS har jo sagt, at hun ikke kan være 'Vild med Dans'-vært i år.

- Det kan hun sikkert heller ikke, men vi sætter os ned og snakker sammen, siger Gitte Madsen.

Læs også:

Se også: Hvem skal være ny Vild med Dans-vært?

På en andenplads har den tidligere 'Vild med Dans'-deltager, Lisbeth Østergaard, sneget sig ind med 14 procent procent af stemmerne, mens Andrea Elisabeth Rudolph og Sofie Lassen-Kahlke begge er et mulehår bagefter med hver 13 procent af stemmerne.

På bundpladserne har Natasja Crone og Sisse Fisker begge hentet kun knap tre procent af stemmerne.

1 af 3 Ibi Støving fik 21% af stemmerne, og blev dermed den klare vinder af afstemningen. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
2 af 3 Ifølge wikipedia har Ibi Støving været balletdanser på Det Jyske Balletakademi i Aarhus, så hun vil være et godt bud på en dansekyndig værtinde. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Vi havde listet disse 10 smukke kvinder op. Og valget var enkelt ifølge læserne. (Fotocollage: Mogens Flindt, All Over Press, Kim Agersten, Tariq Mikkel Khan)
0 kommentarer
Vis kommentarer