L.O.C. og Voice-vinderen ses ikke

Liam O'Connor og Kim Wagner ses kun, når de møder hinanden tilfældigt

Liam O'Connor er klar til at gentage succesen fra sidste år i TV 2's 'Voice - Danmarks største stemme'. (Foto: Jesper Mortensen)
Liam O'Connor er klar til at gentage succesen fra sidste år i TV 2's 'Voice - Danmarks største stemme'. (Foto: Jesper Mortensen)

Når 'Voice - Danmarks største stemme' vender tilbage, kan man i et af de første afsnit opleve Liam O'Connor lokke en deltager med, at hun får hans nummer, hvis hun vælger ham som sin coach.

Men et dybere og personligt venskab skal man ikke regne med at få med rapperen, der privat danner par med Christiane Schaumburg-Müller.

Læs også:

Se også: TV 2 bandlyser Se og Hør totalt til både 'Voice' og 'Vild med dans'

Læs også:

Se også: Ekstra Bladet deler med Se & Hør under ’Vild med dans’

Da Kim Wagner i foråret vandt 'Voice', sagde Liam f.eks. med det samme, at sangeren nu skulle stå på egne ben. Medmindre han selv direkte ønskede O'Connors hjælp i forbindelse med, at han skulle lave sin CD.

- Jeg har ikke rigtigt snakket med ham siden. Men jeg er da løbet på ham.

- Har du skiftet nummer?

- Nej, nej, nej. Haha. Jeg har samme nummer som altid. Nej, med hensyn til Kim så er det jo meget vildt, hvilken opfattelse folk har af, hvad der er en karriere. Kim havde jo allerede en karriere, da vi gik i gang.

Læs også:

Se også: Lene Nystrøm: Min tur til at vinde

- Den er bare atypisk, fordi den foregik ikke på Radio Voice. Men han tog jo ud og spille hver lørdag, når vi var færdige med showet. Og jeg ved, at han også siden har været ude og spille meget. Jeg har da også hørt hans sang i radioen siden. Så jeg tror, han har fået det ud af det, han kunne få ud af det. Hvis han skulle løfte den et andet sted hen, så tror jeg, han skulle lave om på, hvem han er.

Læs også:

Se også: Voice-vinder: - Jeg oplever da fordommene

1 af 2 L.O.C. siger, at han bare hjalp Kim Wagner til sejren i sidste års 'Voice'. Nu er han klar til at hjælpe en ny til sejren. (Foto Mogens Flindt)
2 af 2 Liam O'Connor er klar til at gentage succesen fra sidste år i TV 2's 'Voice - Danmarks største stemme'. (Foto: Jesper Mortensen)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen