Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Super-scoop: Paris Hilton med i dansk Paradise Hotel

Reality-surprise: TV3 har lokket ingen mindre end selveste Paris Hilton med i den nye sæson af det danske realityprogram

Paris Hilton sammen med Paradise-værten Rikke Gøransson på det mexicanske hotel et langt stenkast fra selve 'Paradise Hotel', hvor den 31-årige amerikanske superkendis har boet i al hemmelighed 'i nogle dage', som den danske Paradise-produktion beskriver det. (Foto: Anthon Unger)
Paris Hilton sammen med Paradise-værten Rikke Gøransson på det mexicanske hotel et langt stenkast fra selve 'Paradise Hotel', hvor den 31-årige amerikanske superkendis har boet i al hemmelighed 'i nogle dage', som den danske Paradise-produktion beskriver det. (Foto: Anthon Unger)

MEXICO (ekstrabladet.dk): Optagelserne til niende sæson af ’Paradise Hotel’ på TV3 er netop begyndt i Mexico.

Deltagerne er tjekket ind, og der ventede en gedigen overraskelse for de unge mennesker. Den amerikanske super-kendis Paris Hilton ankom nemlig til hotellet for at deltage i spillet.

Har det varmt og sjovt
ekstrabladet.dk mødte sammen med den øvrige danske presse Paris Hilton ganske kort, da hun stillede op til fotografering sammen med Paradise-værten Rikke Gøransson på det hotel, hvor den 31-årige amerikaner i al hemmelighed har boet de sidste par dage.

- Vi har inviteret en meget speciel person til at kickstarte det hele, sagde Paradise-værten, før Paris Hilton kom spankulerende ned ad trappen til den måbende presse.

- Det er varmt og sjovt, sagde Paris, da ekstrabladet.dk spurgte hende, hvordan det var at være en del af det danske program.

Derudover var der ikke mulighed for at stille spørgsmål til superstjernen. Hun fortæller i stedet om oplevelsen i pressemeddelelse.

- Jeg er meget begejstret for at være en del af 'Paradise Hotel'. TV3 betyder noget særligt for mig, da de også har sendt mine egne shows, siger Paris i en pressemeddelelse.

- At være med i et lands førende realityshow, synes jeg er fantastisk, uddyber hun.

Alle kender Paris
Det er den tidligere producent af blandt andet flere sæsoner af 'Robinson Ekspeditionen', Jacob Juhl, der er producent på årets ’Paradise Hotel’. Han vil ikke fortælle meget om, hvordan han har lokket den amerikanske berømthed med i et dansk program.

- Jeg kan kun sige, at det er god forhandlingsteknik, godt netværk og en god idé, som hun accepterede. Jeg kan ikke komme ind på detaljerne i forhandlingen, jeg kan kun sige, at det var spændende og udfordrende, og det endte jo frugtbart, fortæller Jacob Juhl i Mexico.

- Men hvordan kommer man lige i tanker om Paris Hilton af alle mennesker?

- Der er lavet rigtig mange gode ting de tidligere år, men nogle gange skal man også tænke ud af boksen, og det synes jeg, vi er lykkedes med her. Hvis man kigger på, hvem der er kendt globalt, hvem der er kendt af alle, så er der ikke mange, som alle kender. Men hun er på listen, siger producenten, som trods sin store erfaring med berømtheder, indrømmer, at selv han blev lidt betaget af Paris.

- Man bliver sgu lidt starstrucked, fordi hun er jo et ikon. Men når man sidder sammen med hende, er hun super sweet, super skarp, begavet, dejlig, afslappet og total professionel.

- Det har været rigtig varmt, og det har været svære arbejdsbetingelser, for mig bekendt taler Paris ikke så godt dansk. Men når du siger record, så er hun miss onetake. Hun er en stjerne. Hun er super sympatisk, siger den danske producer om sit super-scoop.

Giver programmet 'noget fantastisk'
Hvilken rolle Paris Hilton præcis kommer til at spille i programmet, vil hverken Jacob Juhl eller værten Rikke Gøransson fortælle.

- Hun kommer til at give programmet noget fantastisk. Mere kan jeg ikke sige, siger Rikke.

Derfor vides det heller ikke, hvor mange dage berømtheden skal være med.

Selv siger Paris Hilton i pressemeddelelsen:

- Deltagerne blev meget overraskede, da de så mig for første gang på hotellet. Det var sjovt at se deres reaktion, men da jeg lærte dem bedre at kende, fandt jeg ud af, at de var sjove, cool og ligeså smukke, som jeg husker danskere fra mit besøg i Danmark for et par år siden.

- Mine oplevelser på hotellet var utrolig sjove, både for mig og for deltagerne, Jeg kan kun opfordre alle til at se med, når den nye sæson rammer TV3-skærmen i 2013. Min mission på hotellet må foreløbig forblive en hemmelighed, men jeg kan gå så langt som til at afsløre, at jeg har en afgørende finger med i spillet.

Den nye omgang ’Paradise Hotel’ bliver sendt på TV3 i begyndelsen af det nye år.

1 af 3 Paris er med til at kaste ekstra stjernestøv over den niende sæson af 'Paradise Hotel', som sendes på TV3 næste år. (Foto: Anthon Unger)
2 af 3 Den 31-årige amerikanske superkendis lignede en, der følte sig godt hjemme i det mexicanske paradis, hvor hun har opholdt sig i nogle dage. (Foto: Anthon Unger)
3 af 3 Paris Hilton sammen med Paradise-værten Rikke Gøransson på det mexicanske hotel et langt stenkast fra selve 'Paradise Hotel', hvor den 31-årige amerikanske superkendis har boet i al hemmelighed 'i nogle dage', som den danske Paradise-produktion beskriver det. (Foto: Anthon Unger)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen