Rasmus Nøhr er blevet husvild

Glemte at forlænge lejekontrakt midt i 'Vild med dans'

Rasmus føler sig ret utjekket over at have glemt at forny sin huslejekontrakt. Foto: Mogens Flindt
Rasmus føler sig ret utjekket over at have glemt at forny sin huslejekontrakt. Foto: Mogens Flindt

-Jeg indrømmer, at det er utjekket, men jeg har virkelig glemt alt om. at min huslejekontrakt skulle fornyes, lige indtil jeg nu har fået brevet om, at kontrakten er udløbet.

Rasmus Nøhr har i de seneste to måneder haft så meget dans og motion på hjernen, at der åbenbart ikke har været plads til så meget andet. I hvert fald ikke så prosariske ting som huslejekontrakter.

Læs også:

Se også: Presset Nøhr: - De har jo vundet OL-guld nærmest alle sammen

- Nu har jeg kastet mit nødråb ud på Facebook. Der har jeg 5000 venner, så mon ikke, at en eller andet kender nogen med en lejlighed, der kan lejes. Alt har interesse i indre by, Christianshavn og broerne i en prisklasse inden for 10-15.000 kr. per måned. siger han.

Indtil videre har han boet i Læderstræde på en to-årig kontrakt, og det er ikke så længe siden, at han faktisk talte med ejerens datter og sagde, at han gerne fortsat ville bo der, men hun gjorde på stedet opmærksom på, at det havde hun intet med at gøre. Det måtte han klare af de vanlige kanaler - og herefter røg det hele i glemmebogen, for så begyndte dansen.

Læs også:

Se også: Karina og Rasmus trøster hinanden efter Nøhrs nedtur

- Jeg begyndte at dansetræne d. 18. august. Siden da har jeg spillet godt 20 koncerter med henholdsvis Søs Fenger og Pernille Rosendahl plus fem orkesterkoncerter. Faktisk blev jeg først aftalefri for 14 dage siden, så det er ikke længe, at jeg har kunnet danse fuld tid.

Blandt Nøhrs mange jobs var også gadefesten for nylig på Nørebro til fordel for Cafe Viking, der ikke vil lade sig afpresse af bander.

Læs også:

Se også: Rasmus Nøhr springer ud som livredder

- I øjeblikket bestiller jeg intet andet end at træne og sove. Jeg dansetræner tre timer dagligt og intervaltræner en time om aftenen. Jeg håber, at man kan se, hvor meget jeg taber mig. Vægten bruger jeg ikke, emn hver uge bliver mine bukser syet et nummer ind, så det går virkelig den rigtige vej, griner han.

0 kommentarer
Vis kommentarer