Camilla Bendix: - Jeg faker

-Jeg kan knap nok de trin, Michael lærer mig, siger skuespilleren, der høster store roser for sin kunnen i 'Vild med dans'

- Jeg er en spansk enke, der er forelsket, men ikke må få ham, fordi han er så ung. Såda 'spillede' og dansede Camilla Bendix sidste uges tango. (Foto: Mogens Flindt)
- Jeg er en spansk enke, der er forelsket, men ikke må få ham, fordi han er så ung. Såda 'spillede' og dansede Camilla Bendix sidste uges tango. (Foto: Mogens Flindt)

Det ser overbevisende og nærmest legende let ud, når Camilla Bendix indtager dansegulvet i 'Vild med dans'. Men det er det ikke.

I sidste uge imponerede hun og Michael Olesen dommerne og satte sig solidt på førstepladsen med 27 point. Alligevel er parret rørende enige om, at den 41-årige skuespiller ikke kommer sovende til de udfordrende trin.

- Nej, det er en hård kamp. Hun kommer ikke let til det, siger Michael Olesen ærligt, inden Camilla Bendix afbryder.

- Jeg faker virkelig godt! Jeg kan knap nok de trin, Michael lærer mig. Men det gør mig da pissestolt som skuespiller, at jeg spiller så godt, at det overbeviser folk, siger hun.

Presset vokser
Dommer Jens Werner gik så vidt som til at sige, at Michael Olesen skulle stramme sig an, hvis ikke han skulle komme til at ligne nydanseren.Og så flotte ord får presset på Bendix og Olesen til at vokse.

- Men det må Michael tage sig af, det pres. Det har jeg sagt fra starten. Jeg er bare en glad amatør, der nyder at få lov til at være med så længe som muligt, siger Camilla Bendix og smider uden at blinke alt ansvaret over på sin makker.

Det er sjette gang, at 30-årige Michael Olesen er med i 'Vild med dans', og han fornemmer godt de store forventninger.Så ud over udfordrende koreografier har han taktikken for parrets videre succes klar.

Læs også:

Se også: Camilla Bendix: Dans er som sex med tøj på

- Hvis vi skal blive ved med at levere noget godt, er det vigtigt, at Camilla bevarer sig selv i det her. At hun nyder det så meget, som hun har gjort indtil nu. Og så skal vi selvfølgelig arbejde benhårdt. For der er nogle, der er dygtigere end os på årets hold, lyder hans ydmyg vurdering.

For højt niveau
I det hele taget er niveauet i den niende sæson af' Vild med dans' tårnhøjt. Det vurderer den tidligere danser Steen Lund.

- For det første er jeg ikke selv med i år, og det er jo med til at løfte niveauet, joker eksdanseren.

- Ej, jeg synes, at de kendte - og det er dem, jeg taler om - er rigtig talentfulde i år, siger han.

Faktisk er niveauet næsten for højt, mener Steen Lund, der i år har takket nej til at være med i ' Vild med dans' af familiære årsager.

- Det kan faktisk godt skræmme mig en lille smule, at de næsten er for gode. Så gode, at de har svært ved at udvikle sig undervejs, siger han.

Begrænsning
Camilla Bendix frygter på ingen måde, at hendes forrygende udvikling vil stoppe.

- Jeg bliver bare ekstra presset af, at de andre er så gode. Og heldigvis er der stadig begrænsninger på, hvor meget vi må træne... men der er jo ingen, der kan se, om jeg står og selvtræner hjemme i min stue, siger hun og ser helt træt ud ved tanken.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen