TV: Lækre Louise Lamseben: Jeg gør det gerne igen!

Louise Svalastog Spellerberg er klar til at give den som sexet og fræk danser igen, hvis det er det, der skal til for at blive i 'Vild med dans'

Mads Vad var imponeret over sin partner, der var flyvende i dag. (Foto: Mogens Flindt)
Mads Vad var imponeret over sin partner, der var flyvende i dag. (Foto: Mogens Flindt)

Smilet var ekstra stort på Mads Vads læber fredag aften. Hans mission med at gøre den stive håndboldpige Louise Svalastog Spellerberg til en laber lækkermås lykkedes til fulde.

- Jeg mente, at vi ligeså godt kunne bryde den barriere, Louise har med det at være sexet med at gå helt derud allerede, for ellers ville vi bruge alt for meget tid på det, hvis vi var så heldige at nå længere i programmet.

- Men da jeg så sad der på trappen og vendte hovedet om og så Louise gå ned ad trappen, tænkte jeg bare 'WHAT?!?! Var det hende, jeg havde i træningslokalet??'. Jeg var meget imponeret. Det var lidt frækt faktisk, griner danseren.

Læs også:

Se også: Sexede Louise fik tiden til at stå stille

Humøret er også højt hos partneren, efter hun fik publikum i studiet til at huje og dommerne til at rose stort allerede som første par på gulvet.

- Jeg har bare øvet mig. Og så har vi snakket meget om det, og jeg har set lidt video af, hvordan det kan se ud, og så tænkte jeg bare, 'Louise nu giver du den bare virkelig fuld skrue'. Så måtte det bære eller briste.

Læs også:

Se også: Lækre Louise: Svært at være sexet

- Vil du så gøre det igen?

- Det er det der med at bryde grænser. Og jeg synes jo, det er lidt sjovt at blive udfordret, selvom jeg også hader det lidt. Så der er de to piger indvendigt. Hvis det gør, at jeg skal blive i programmet, gør jeg det meget gerne igen.

1 af 2 Mads mente, at Louise Svalastog Spellerberg faktisk var lidt fræk i dag. Det var han næppe ene om... (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Mads Vad var imponeret over sin partner, der var flyvende i dag. (Foto: Mogens Flindt)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen