Christianes svære farvel

Med en baggrund som professionel danser gør det ekstra ondt på værtinden, når dygtige par skal i omdans

Christiane Schaumburg-Müller synes, at det er svært at sige farvel til de udstemte dansere i 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)
Christiane Schaumburg-Müller synes, at det er svært at sige farvel til de udstemte dansere i 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)

Det er ikke altid lige fortjent, når et par ryger i omdans i 'Vild med Dans'. Det mener Christiane Schaumburg-Müller i hvert fald ikke.

- Jeg har det så skidt i omdansen. Jeg bliver jo glad for alle parrene, så jeg synes, det er forfærdeligt synd, når nogen skal kæmpe for ikke at ryge ud, siger den kønne værtinde til Ritzau.

Men årene som danser fornægter sig ikke, når Christiane Schaumburg-Müller skal pege på, hvornår det er værst.

Popularitetskonkurrence
- Jeg bliver ekstra overrasket og ked af det, når det er et par, som, jeg selv synes, klarede det rigtig flot - og som dommerne måske også har givet høje point. Så kan man mærke popularitetskonkurrencen, når de alligevel ryger i omdans, fortæller hun.

Og selvom hun er glad for alle deltagerne og helst så, at ingen skulle forlade 'Vild med dans' overhovedet, ved Schaumburg-Müller godt, hvem der står hendes hjerte nærmest.

- Jeg hepper på de gode dansere. Dem som udvikler sig meget, eller dem som overrasker mig med deres talent. Det er mit danser-hjerte, som bestemmer, fortæller værtinden, der selv har levet som professionel danser.

Fashionista
Men det er ikke kun dansen, som fylder meget i Christiane Schaumburg-Müllers liv. Også tøj og påklædning gør hende blød i knæene, og mandag den 24. kårede radiostationen The Voice hende til 'Årets Fashionista' ved koncert-showet 'Voice '12'.

Læs også:

Se også: Her er årets fashionista

- Det er jeg så glad for, takkede Christiane fra scenen de cirka 20.000 fremmødte tilskuere.

- For jeg bruger timevis foran spejlet og i butikker. Jeg tænker altid over mit tøj, og sommetider har mit dankort det hårdt, så jeg er rigtig glad for, at nogen lægger mærke til det, takkede Christiane-Schaumburg-Müller.

Ved 'Voice '12' optrådte også hendes forlovede, rapperen L.O.C.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen