Måske skal Thomas Bo Larsen have et kys

DANS I KULISSEN: Den tidligere håndboldspiller Lars Rasmussen vil hver uge give Ekstra Bladets læsere et indblik i ’Vild med dans’-verdenen set indefra

Lars Ramussen danser med Malene Østergaard. (Foto: Jakob Jørgensen)
Lars Ramussen danser med Malene Østergaard. (Foto: Jakob Jørgensen)

Læs også:

Se også: Troede jeg var John Travolta

LØRDAG var jeg overraskende frisk, da jeg vågnede, selv om vi alle røg i byen fredag aften efter premieren på ' Vild med dans'. Dagen blev brugt på afslapning, og da jeg kom hjem til Jylland om aftenen, blev jeg inviteret til fest igen. Og den slags kan jeg altså ikke sige nej til.

SØNDAG vågnede jeg utroligt nok uden tømmermænd.Da jeg slog øjnene op, var det første jeg tænkte på dans.' Fem dage, Lars! Så er du på' blev jeg ved med at sige til mig selv. Vi trænede meget, meget seriøst hos Malene i Silkeborg, og mit fokus var 100 procent tilbage.

MANDAG fik jeg at vide, at Thomas Bo Larsen ikke kan være med i ' Vild med dans' mere på grund af sit knæ. Jeg blev virkelig trist over det. Vi har haft det så sjovt sammen og lavet så meget pis, så jeg vil komme til at savne ham meget. Men mine tanker gik selvfølgelig til Thomas - og også til Mie.

Min egen partner, Malene, er også plaget af en skade i knæet. Når vi træner, er hun kun med i hver anden dans - ellers danser jeg trinene alene. Men hun er en sej pige. Hun bider det i sig og tager noget smertestillende, så folk forstår vist ikke rigtig, hvor slemt det er.

TIRSDAG var jeg sendt til tælling. Jeg var fraværende og havde slet ikke det overskud, jeg plejer. Da vi trænede, ramte jeg ingenting. Ikke et eneste trin. Det var ret skræmmende. Malene mente, at det var bedst at stoppe efter en time, men jeg fik hende overtalt til at fortsætte. Jeg gik tidligt i seng, men sov ikke så meget. Jeg havde feber og svedte som en gal.

ONSDAG formiddag kom jeg igennem på te og halspastiller. Heldigvis var mit danse-fokus tilbage, og vi rettede kun småting. Malene optog mig, så jeg kunne se mig selv, og jeg fandt for alvor ud af, hvor meget energi man skal lægge i en dans, hvis det skal se ud af noget.

TORSDAG startede dagen på radioen med, at jeg fik smidt Se og Hør i hovedet. Jeg spotter straks, at jeg er kåret til ' Ugens Brandert'. Det har jeg det helt fint med - for ja, jeg var i byen - og ja, jeg var stiv! Men alt det, de skriver om de tilfældige piger, der afviste mig, er det rene fis for at gøre historien bedre... eller dårligere. De piger, jeg fulgtes med, var ikke tilfældige, det var mine veninder. Den ene af dem deltog endda i ' Vild med dans' sidste år - det var Eva Nabe.

Torsdag eftermiddag kom jeg til København sammen med Malene. Det var så fedt at komme hjem til vores dansefamilie og se de andre igen. Det giver en helt anden energi og glæde.

I DAG glæder jeg mig til, at jeg skal have sagt ordentligt farvel til Thomas Bo Larsen. Han skal have Europas største kram og måske et kys på munden. Det har jeg ikke helt besluttet mig til endnu. Måske hakker han mig en, hvis jeg gør det.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen