Husk lige tandbørsten: Gamle jokes på nye flasker

ekstrabladet.dk's læsere brokker sig over, at en sketch i fredagens program af 'Husk lige tandbørsten' var en tro kopi af en sketch, der blev sendt for 17 år siden

Det er Casper Christensens produktionsselskab 'Douglas Entertainment', der står bag 'Husk lige tandbørsten' anno 2012. Så den tidligere vært og nuværende chef hilste på efter premieren i fredags. (Foto: Jakob Jørgensen)
Det er Casper Christensens produktionsselskab 'Douglas Entertainment', der står bag 'Husk lige tandbørsten' anno 2012. Så den tidligere vært og nuværende chef hilste på efter premieren i fredags. (Foto: Jakob Jørgensen)

Da 'Husk lige tandbørsten' rullede over tv-skærmen fredag aften klokken 20, var det 17 år siden, at konceptet blev sendt sidst.

Dengang var det Casper Christensen, der var vært på programmet sammen med sin senere kone Anette Toftgaard som medhjælper i en flyhangar i Kastrup Lufthavn. I fredags var det komikeren Christian Fuhlendorff og hans sidekick Christina Bjørn, der styrede løjerne fra studie 5 i DR Byen.

Men hvor værtsparret var nyt, så var der noget andet, der forekom bekendt.

Flere af ekstrabladet.dk's læsere har gjort opmærksom på, at en af de gimmicks, som gæsterne i studiet kom ud for i fredags, var en præcis gengivelse af den sketch om gæsternes sexfrekvens, som Casper Christensen udsatte sit publikum for for snart to årtier siden.

Læs også:

Se også: Kåret til Danmarks mest sexglade par i Husk lige tandbørsten

'23 minutter inde i programmet fra 1995 får deltagerne samme spørgsmål, som de fik i det nye program i fredags, og legen, der fremkommer ni minutter inde i klippet, fremgik også i fredags. Noget skuffende...', skriver Jakob fra Viborg og medsender et link til den gamle udsendelse.

Læs også:

Se også: Tandbørsten er lige til brokkassen

Den gamle vært, Casper Christensen, der med sit produktionsselskab Douglas Entertainment, producerer de otte programmer, forklarer genbruget sådan:

- Der vil være nogle enkelte lege, der vil gå igen. Mange af vores seere nu var kun fire-fem år dengang, så derfor bruger vi dem igen. Og desuden så ville vi gerne åbne med en fællesleg, hvor de fleste lege kun er målrettet én person, siger Casper Christensen til ekstrabladet.dk

- Er der ikke en fare for, at man synes, det var bedre dengang, så?

- Jeg har lige set alle de gamle tandbørste-programmer igennem igen, og når man ser det i dag, så går det langsomt. Man er sgu ikke så imponeret over det, faktisk, griner komikeren, der mener, at det nye program skal finde sine egne ben at stå på.

- Hvad siger du så til, at nogle af vores læsere synes, du var bedre dengang end Christian Fuhlendorff i dag?

- Jeg er selvfølgelig glad for at høre, at folk synes, jeg var god, men jeg gjorde det på min måde, og det er bestemt ikke et nemt job at overtage, siger Casper Christensen, der var meget tilfreds med det nye værtspars debut i fredags.

Læs også:

Se også: Den gamle tandbørstevært hilste på

1 af 2 Christina Bjørn og Christian Fuhlendorff afholdt præcis samme leg om gæsternes sexfrekvens, som deres forgængere i værtsrollen gjorde for 17 år siden. (Foto: Jakob Jørgensen)
2 af 2 Det er Casper Christensens produktionsselskab 'Douglas Entertainment', der står bag 'Husk lige tandbørsten' anno 2012. Så den tidligere vært og nuværende chef hilste på efter premieren i fredags. (Foto: Jakob Jørgensen)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen