Lars Rasmussen: - Jeg har mistet mine to bedste venner

I forbindelse med 'Vild med dans' har Lars Ramussen fået en ny tatovering. På den måde er hans bedst ven med ham på dansegulvet

Lars Rasmussen må have fat i Malene Østergaards lår for at holde smerten ud. Hun forpasser ikke chancen for lidt gensidig nærkontakt, mens han bliver tatoveret hos Custom Grafix. (Foto: Jakob Jørgensen)
Lars Rasmussen må have fat i Malene Østergaards lår for at holde smerten ud. Hun forpasser ikke chancen for lidt gensidig nærkontakt, mens han bliver tatoveret hos Custom Grafix. (Foto: Jakob Jørgensen)

Lars Rasmussen er berømt og berygtet for været landsholdets festlige fætter, der altid laver sjov og elsker at feste. Men livet har bestemt ikke kun været en fest for den tidligere håndboldspiller, der i en alder af 36 år har måttet begrave to af sine bedste -.og jævnaldrende - venner.

Læs også:

Se også: Lars Rasmussen: Jeg skal eddermame vise dem

For syv år siden ramte sorgen Lars Rasmussen for første gang, da hans ven, Charlie, blev kørt ihjel af en bil på vej hjem fra en bytur.

- Jeg var på træningslejr med landsholdet - og selv om Charlie vidste, at det var no go, ringede han til mig om natten i sin brandert. Vi talte sammen en time, inden jeg satte telefonen på lydløs og lagde mig til at sove. Næste morgen var der ti opringninger fra hans bror. Så vidste jeg ligesom godt, at der var noget galt, fortæller Lars Rasmusssen, der fik bekræftet det, han frygtede mest.

Charlie var død.

Charlie i tankerne
Trods chokket spillede Lars Rasmussen træningskamp med landsholdet.

- Men jeg satte ikke en fod rigtigt. Heldigvis var Wilbek ret forstående, husker han.

Lars Rasmussen tænker stadig på Charlie hver dag - om ikke andet, når han kigger på sit ben. På læggen står der 'Charlie jeg elsker dig’ på thailandsk.

Med mig på scenen
Få dage før premieren på ’Vild med dans’ er Lars Rasmussen blevet tatoveret igen. På hans højre arm står nu 'Thomas jeg elsker dig’.

- Jeg mistede Thomas i 2010. Han ringede en fredag i november og fortalte, at hans far var død af kræft. Jeg kunne godt høre på ham, at han var helt slået ud, så jeg ringede igen lørdag for at berolige ham.

Søndag kunne Lars Rasmussen ikke få fat i sin kammerat - og mandag blev Thomas fundet død i sin lejlighed.

- Jeg fortryder hver dag, at jeg ikke tog over til ham om fredagen. Jeg tror ikke, at han gad mere. Det var hans råb om hjælp, siger Lars Rasmussen og beskriver det som en tung byrde at bære.

Håndslag
- Hvorfor er det vigtigt for dig at få tatoveringen med Thomas lige nu?

- Vi jokede allerede dengang med, at det kunne være hylende sjovt, hvis jeg skulle være med i ’Vild med dans’. Derfor skal han være med mig!

I Lars Rasmussens klike fra barndommen i Lyngby er de nu kun fire gutter tilbage.

- Vi har givet hinanden håndslag på, at ikke flere af os skal begraves som unge, siger han.

1 af 2 'Thomas jeg elsker dig’, står der nu på Lars Rasmussens arm med thailandske bogstaver. På hans læg står der ’Charlie jeg elsker dig'. (Foto: Jakob Jørgensen)
2 af 2 Lars Rasmussen må have fat i Malene Østergaards lår for at holde smerten ud. Hun forpasser ikke chancen for lidt gensidig nærkontakt, mens han bliver tatoveret hos Custom Grafix. (Foto: Jakob Jørgensen)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen