Steen Lunds datter: Jeg ønsker mig en far som ikke er med i Vild med dans

Jeg fik dårlig samvittighed over for min datter, mit arbejde og programmet, fortæller danseveteranen

Steen Lund fik nærmest en pistol for tindingen af datteren, som ikke ville undvære sin far så meget som Vild med dans krævede. Foto: Lars E. Andreasen.
Steen Lund fik nærmest en pistol for tindingen af datteren, som ikke ville undvære sin far så meget som Vild med dans krævede. Foto: Lars E. Andreasen.

Efter tre års pause vendte Steen Lund sidste år tilbage til ’Vild Med Dans’. Sammen med Kaya Brüel fik han en sjetteplads. Noget, der var langt fra hans tidligere succeser såsom førstepladsen i 2006 med Christina Roslyng og andenpladsen året efter med Vicki Berlin.

Alt brændte på
Selv om Steen Lund var i god form sidste år, var omstændighederne ikke de rigtige. På alle fronter brændte det på for den 42-årige danser.

Læs også:Datteren Celine på fem et halvt knockoutede ham totalt, da hun sagde, ’jeg ønsker mig en far, som ikke er med i ’Vild med dans’?’.

- Det ramte mig. Jeg følte, jeg ikke havde tid til noget som helst. Jeg havde dårlig samvittighed over for min datter, mit arbejde og programmet. Jeg havde ikke planlagt det godt nok. Jeg skulle have flyttet hele familien med til København i den periode i stedet for, at de var hjemme i Odense, fortæller Steen.

Læs også:

Se også: Steen Lund: At kalde det snyd er en ommer


- Sidste år blev jeg citeret for at sige, at jeg ikke ville være med i ’Vild Med Dans’ mere. Det var ikke rigtigt. Jeg har bare ikke lyst til at være med, så længe det betyder, jeg skal svigte nogen.

Slet ikke sur
- Jeg er ærgerlig over, at folk måske har den opfattelse, at jeg er sur og skuffet over, at jeg og Kaya røg ud. Men vi var ikke bedre. Vi skulle ikke længere, siger Steen, der håber, at han på et tidspunkt igen får chancen for at være med:

Læs også:

Se også: Steen Lund: - Vi skal stramme ballerne


- Jeg vil hellere end gerne være med igen. Jeg er ikke blevet spurgt i år, men jeg gjorde det vist også meget klart sidste år, at jeg gerne ville have en pause. Så nu skal jeg sidde og se ’Vild Med Dans’ i fjernsynet sammen med familien. Selv om hun helst vil have mig hjemme, var Celine alligevel lidt skuffet, da jeg sagde, at jeg ikke skulle være med i år. Men det kan være vi bliver inviteret ind og se programmet i studiet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen