Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Troede jeg var John Travolta

DANS I KULISSEN: Den tidligere håndboldspiller Lars Rasmussen vil hver uge give Ekstra Bladets læsere et indblik i ’Vild med dans’-verdenen set indefra

Lars Rasmussens dagbog  Lars Rasmussen vil hver uge give Ekstra Bladets læsere et indblik i ’Vild med dans’-verdenen set indefra, når den tidligere håndboldspiller skriver dagbog om alt fra vilde byture til sure træningstimer og ømme balder. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Lars Rasmussens dagbog Lars Rasmussen vil hver uge give Ekstra Bladets læsere et indblik i ’Vild med dans’-verdenen set indefra, når den tidligere håndboldspiller skriver dagbog om alt fra vilde byture til sure træningstimer og ømme balder. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

SIDEN JEG SAGDE ja til at være med i ’Vild med dans’, har jeg glædet mig til at stå på dansegulvet første gang - sådan for alvor! Og langt om længe kom så ugen, hvor jeg med min partner, Malene, kunne se frem mod første program.

Det har været en ret hektisk og travl uge op til premieren. Og vi har trænet som gale.

MANDAG TRÆNEDE Malene og jeg vores cha-cha-cha i København i Mastiffs lokaler. Det er også der, systuen ligger, så det var første gang, vi hang ud med de andre. Jeg fik virkelig følelsen af, at vi er hold, at vi er som en stor familie. Og selv om det er en konkurrence, er fællesskabsfølelsen supervigtig for mig! Dagen var store rette-dag for mig. Jeg troede ellers, at dansen sad meget godt. Men så gik Malene i gang med at rette. Jeg vil godt indrømme, at jeg blev lettere rystet! Her gik jeg og troede, at jeg var John Travolta, men jeg følte mig mere som Kim Milton. Heldigvis fik Malene rettet op på det hele. Og jeg fik troen på det igen.

Læs også:

Se også: Lars Rasmussen: - Jeg har mistet mine to bedste venner

TIRSDAG VAR JEG noget brugt - sådan rent mentalt, da jeg vågnede.

Alligevel selvtrænede jeg på de ting, som Malene havde sagt om mandagen. Efter tre timers benhård træning med Malene skulle vi pludselig til at træne en fællesdans. Malene fortæller mig aldrig, hvad der skal ske på forhånd, så jeg var helt uforberedt. Da det gik op for mig, at vi skulle danse den allerede om fredagen og have point for det, var jeg ved at skide i bukserne. Thomas Bo Larsen så ud til at have det på samme måde. Jeg frygtede også, at jeg ikke kunne finde ud af det og ville ligne et kvaj, mens de andre nydansere rykkede for vildt. Men vi var faktisk ret lige. Så da vi sluttede efter halvanden time, havde jeg en god fornemmelse.

Efter fire og en halv times dans plus selvtræning kørte jeg hjem til Horsens.

ONSDAG VAR JEG oppe og lave radio fra klokken seks til ti. Dynebanden på VLR skal også passes trods danseriet, og det var faktisk rart med lidt afveksling. Malene og jeg trænede i Horsens, og hun var igen efter mig med nye rettelser. Især armene. Jeg følte mig helt pillet ned igen, men det sjove var, at hun var vildt positiv. Malene er meget dygtig og ambitiøs, så der skal noget til at imponere hende. Men hun roste mig faktisk.

EFTER TRÆNINGEN HAVDE Malene meldt os til zumba i FitnessWorld, uden jeg vidste det. Så stod jeg der sammen med 39 kvinder. Der er jo spejle alle vegne, så jeg holdt øje med, om nogen kiggede på mig - og det var der selvfølgelig. Jeg blev virkelig genert! Nogle gange lignede jeg en direkte mongol. Jeg tænkte flere gange, om det var skjult kamera. Det var voldsomt grænseoverskridende, og jeg er i gang med at udtænke en hævn over Malene.

Læs også:

Se også: Lars Rasmussen: Jeg skal eddermame vise dem

TORSDAG VAR JEG mentalt mere eller mindre på vej mod København, men jeg skulle lige have overstået fire timers morgenradio før afgang. Eftermiddagen gik med fællesdans. Vi havde kun halvanden time, så der blev virkelig knoklet igennem. Det var meget vigtigt for os at vise så meget energi i dansen som overhovedet muligt. Efter Malenes og min cha-cha-cha-træning var vi til tøjprøve. Jeg var efterhånden helt rundtosset over alle de ting, jeg skulle forholde mig til. Malene og jeg gik ud og spiste middag og ønskede hinanden held og lykke med dansen.

FREDAG VÅGNEDE JEG på mit hotel og havde en underlig fornemmelse af, at det var juleaften. Det var, lige før jeg begyndte af lede efter pakker.

Dagen gik i studiet med prøver af dans og tøj en sidste gang. Og så var der generalprøve. Det var virkelig rart! Fra håndboldbanen er jeg jo slet ikke vant til, at man kan gennemprøve tingene på den måde. Så jeg føler, at generalprøven gav mig lidt ekstra styrke.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen