Den gamle tandbørstevært hilste på

Casper Christensen vendte tilbage til der, hvor det hele startede - med 'Husk lige tandbørsten'

Casper Christensen skyndte sig at lykønske de to værter, Christian Fuhlendorff og Christina Bjørn med et godt premiereshow. (Foto: Jakob Jørgensen)
Casper Christensen skyndte sig at lykønske de to værter, Christian Fuhlendorff og Christina Bjørn med et godt premiereshow. (Foto: Jakob Jørgensen)

For 17 år siden var tandbørste-programmet med til at sørge for det store nationale gennembrud for Casper Christensen, som i værtsrollen tog hele landet med storm. Og komikeren har også en finger med i spillet i genoplivningen af DR's store efterårssatsning, 'Husk lige tandbørsten', der løb over skærmen her til aften klokken 20.

Det er nemlig hans produktionsselskab Douglas Entertainment, der producerer de otte programmer, der bliver sendt i bedste sendetid de kommende to måneder.

Læs også:

Se også: Kåret til Danmarks mest sexglade par i Husk lige tandbørsten

I aften havde han dog overladt værtsrollen til den 29-årige komiker, Christian Fuhlendorff. Og der var rosende ord til den nye vært fra den gamle, da showet var overstået.

- Det var pissegodt. De er dygtige, nåede Casper Christensen at fortælle ekstrabladet.dk, inden han skyndte sig ud i en ventende bil, der skulle køre ham til spillestedet 'Bremen' for at være bag scenen på 'Live fra Bremen' på TV 2, som den erfarne komiker også står bag.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen