Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Karina og Rasmus trøster hinanden efter Nøhrs nedtur

Rasmus Nøhr og Karina Frimodt fik kun sølle otte point for deres første dans. Det skuffer selvfølgelig parret, der dog søger trøst i, at de har hinanden

Både tøjet og kemien mellem Rasmus Nøhr og Karina Frimodt fik tankerne hen på en brudevals. (Foto: Mogens Flindt)
Både tøjet og kemien mellem Rasmus Nøhr og Karina Frimodt fik tankerne hen på en brudevals. (Foto: Mogens Flindt)

- Der er plads til mange forbedringer.

Sådan beskrev musikeren Rasmus Nøhr det meget præcist, da han efter fredagens premiere i ’Vild med dans’ skulle sætte ord på sin egen præstation.

Læs også:

Se også: Vild med dans: Det store overblik

Sammen med dansepartner Karina Frimodt fik han kun sølle otte point for parrets vals. Og det var ingen af de to tilfredse med.

- Det er selvfølgelig aldrig sjovt at ligge nede i bunden med otte point, og så det næste par har 11, sagde Karina Frimodt efter premiere-dansen.

- Jeg havde regnet med, det ville blive svært. Det er et hårdt felt med en masse sportsfolk og OL-vindere og sådan. Men jeg må indrømme, at igennem vores træning var jeg blevet ganske fortrøstningsfuld, og de sidste par dage har vi danset rigtig godt. Så er det ærgerligt, at jeg går ned på nerver.

- Men så synes jeg heller ikke, at jeg gik mere ned. Jeg synes faktisk, at jeg formåede at have det sjovt og følge musikken og ikke at falde. Det var de tre ting, jeg gik efter i første dans, lød det fra Rasmus Nøhr.

Læs også:

Se også: Rasmus Nøhr springer ud som livredder

Dommerne noterede sig, at de to dansere kiggede hinanden meget i øjnene under deres dans, og de bemærkede, at hvis der havde været tale om en brudevals, havde tingene set helt anderledes ud.

- Er der noget mellem jer?

- Nej, der er slet ikke noget mellem os. Ikke andet end at vi har det sjovt, og at vi træner sammen, sagde Karina Frimodt med et smil.

Læs også:

Se også: Rasmus Nøhr: Jeg smutter, når Vild med dans bliver for meget!

- Det er rigtig skægt at lære at danse af Karina. Hun er en meget entusiastisk og dygtig lærer, lød svaret fra Nøhr, og så gik parret ellers i selvsving:

- Du er også en dygtig elev, mente Karina.

- Jeg gør mit bedste. Det er ikke Karinas skyld, at jeg ikke lige var så god til det, svarede musikeren, der trods gode forsøg bare ikke kunne skjule, at han var alt andet end tilfreds:

- Når jeg har lagt hele mit hjerte i det og brugt al min tid på det i tre uger, og selv følte fremskridt undervejs, så er jeg da skuffet, sagde Nøhr.

1 af 2 De afviser dog begge to, at der skulle være noget med dem. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Både tøjet og kemien mellem Rasmus Nøhr og Karina Frimodt fik tankerne hen på en brudevals. (Foto: Mogens Flindt)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen