Thomas Bo Larsen ude af Vild med dans-premieren

Aftenens premiere på 'Vild med dans' bliver uden skuespilleren Thomas Bo Larsen. Han er skadet og humper rundt på krykker

Thomas Bo Larsen skulle have danset fællesdans med sin partner Mie Moltke i aftenens premiere. Det bliver der ikke noget af for den skadede skuespiller. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas Bo Larsen skulle have danset fællesdans med sin partner Mie Moltke i aftenens premiere. Det bliver der ikke noget af for den skadede skuespiller. (Foto: Mogens Flindt)

Der er drama forud for aftenens 'Vild med dans'-premiere på TV 2.

Skuespilleren Thomas Bo Larsen har forstuvet sit knæ, og han kan derfor ikke være med i sæsonens første show. Det oplyser TV 2's underholdningsredaktør Gitte Madsen til ekstrabladet.dk.

- Jeg har ikke selv talt med ham endnu, men jeg kan forstå, at han har trænet sig til et dårligt knæ. Og så vidt jeg har forstået, var han på skadestuen i går. Men jeg ved ikke så meget mere, siger underholdningsredaktøren, som er på vej ud i studiet for at tale med den skadede danser netop nu.

Læs også:

Se også: Thomas Bo Larsen: Se og Hør må vise min pik

I aftenens premiere skulle den 49-årige skuespiller have danset holddans med sin partner Mie Moltke og fire af de øvrige par. Og netop fordi han skulle danse fællesdansen, får han en chance mere i næste uge.

- Holddansen er vores svar på en gruppeeksamen, og vi vurderer, at han gerne må stå over her og få en chance igen i næste uge, siger Gitte Madsen, som lover, at folkene bag programmet gør alt, hvad der står i deres magt for at hjælpe den skadede danser med at komme sig igen.

I stedet for at komme på dansegulvet i aften kommer Thomas Bo Larsen altså til at overvære premiereshowet fra publikumspladserne i selskab med de krykker, han lige nu støtter sig til.

Læs også:

Se også: Thomas Bo Larsen fik en depression af Vild med dans

Som altid bliver der ikke sendt et par ud i det første program, hvor det altså kun er halvdelen af parrene, der skal på gulvet i en solodans.

De fem øvrige par danser en holddans. Den får de en fælles karakter for, og derfor får Thomas Bo Larsen og Mie Moltke den karakter som de fire øvrige par danser sig til.

Først i næste uge skal aftenens fem par fra holddansen for alvor testes i deres kunnen, når de skal på gulvet alene.

Herefter ryger de to dårligste par i omdans, og sæsonens første par sendes ud efter kun to danse i programmet.

Læs også:

Se også: Hun er den store dansefavorit

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen