Silas Holst får kortet tilbage efter hastighedsklip

Bestod teoriprøven, men havde to fejl i hastighedsspørgsmål

Nu kan Silas Holst snart køre bil igen. Foto: Henning Hjorth
Nu kan Silas Holst snart køre bil igen. Foto: Henning Hjorth

To år uden kørekort er lang tid, når man er afhængig af at kunne komme omkring til danse- , instruktør- og skuespillerjobs rundt om i landet, så 'Vild mad dans'-veteranen Silas Holst kunne næsten ikke få armene ned, da han i går bestod teoriprøven til generhvervelsen af kortet.

Læs også:

Se også: Silas afsløret som fartdjævel: Fik taget kørekortet

- Tre klip i kørekortet inden for to uger er dumt. Det er så dumt, at ingen faktisk har drillet mig med det - end ikke mine to store brødre - underligt nok. Det sidste klip fik jeg i Valby. Men nu har jeg altså lært, at man kun må køre 50 km. op af bakken ved Toftegårds Plads på vejen ud til motorvejen - og at man når man når toppen af bakken skal sænke farten, så man kan orientere sig lidt, griner Silas og lyder som en hel teoribog.

Superdanseren havde fire fejl i teoriprøven - og trods alle formaninger fra vennerne - handlede de to fejl om hastighed.

Læs også:

Se også: Silas Holst: Det hårdeste i hele verden

- Nu er det med fart trængt ind. Jeg er færdig med at spille 'verdensmand'. Der bliver ikke flere klip. Jeg har lært lektien. De seneste to år har været en prøvelse. Hele tiden noget med at få alt til at passe med de offentlige transportmidler - eller få nogen til at køre for sig. Hertil kommer min hund, Batman. Efter han er kommet op og veje 30 kg., er han ikke sådan at tranportere i en kurv i bussen, smiler Silas.

Når sidste års 'Vild med dans'-vinder om kort tid igen står med kortet i hånden, vil det også hjælpe ham i træningen med Louise Mieritz.

Læs også:

Se også: Silas og Louise nyt par i Vild med dans

Den temperamentsfulde skuespiller, som Silas har fået fornøjelsen af i dette års 'Vild med dans' er i øvrigt en dansepartner efter Silas Holst's hoved.

- Hun er nysgerrig, ihærdig, insisterende og skrup skør. Hun er en skøn kvinde, og hun bliver en god danser. Det er der ingen tvivl om. Indbyrdes har vi det, som om vi har kendt hinanden altid, og sådan var det fra day one. Hun er vildt inspirerende, og hendes danseforslag er meget originale, fortæller Silas med et rungende grin.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen