Amalie fra 'Fristet' får dødstrusler

Folk kalder mig en luder på grund af det med checken, siger Amalie

Den ludfattige thailandske familie boede i et skur uden vægge og kunne se frem til en voldsomt forbedret tilværelse, såfremt realitydeltagerne Amalie og Jonas begge tog det uselviske valg og lod dem flytte ind i et nyt hus. Men det gjorde de ikke. (Foto: TV 3)
Den ludfattige thailandske familie boede i et skur uden vægge og kunne se frem til en voldsomt forbedret tilværelse, såfremt realitydeltagerne Amalie og Jonas begge tog det uselviske valg og lod dem flytte ind i et nyt hus. Men det gjorde de ikke. (Foto: TV 3)

Da andet afsnit af 'Fristet' tirsdag aften rullede over skærmen, så man de to deltagere Jonas og Amalie blive sendt på besøg hos den ludfattige familie Dang, der bor i et faldefærdigt skur uden vægge.

Hvis begge de to realitydeltagere havde sagt nej tak til en check til deres hold, kunne familien have fået et helt nyt hus med rindende vand, fast tag og flere soveværelser.

Læs også:

TV - 28. aug. 2012 - kl. 14:13 Fattig families skæbne i reality-deltageres hænder

Falsk facebook
Men de beholdt i stedet pengene. Og det har fået tv-seere herhjemme til at rase.

En person har udgivet sig for at være Amalie og i en falsk Facebookprofil at have svaret nedladende på de voldsomme henvendelser.

- Folk kalder mig luder, siger, jeg skal dø og vil spytte mig i ansigtet, siger den rigtige Amalie til ekstrabladet.dk

Er uforstående
Hun har nu sørget for, at den falske Facebookprofil bliver lukket, men er også ked af de voldsomme reaktioner, som tv-programmet har medført.

- Jeg er uforstående over for, hvorfor folk skriver sådan. Faktisk ser man jo, at jeg er meget oprevet over hele situationen, og bagefter er jeg meget berørt, siger den 21-årige deltager, der påpeger, at hun normalt støtter velgørenhed.

- Men hvorfor tager du så pengene fra familien.

- Problemet er, at jeg har Jonas med, og han vil vælge pengene, siger hun.

Jonas sagde dog det samme om Amalie.

- Jeg ville selvfølgelig gerne have givet dem det hus. Men jeg vidste, at Amalie ville være helt iskold og bare tage pengene. Så derfor valgte jeg at gøre det samme. Jeg var helt sikker på, at Amalie ville tage pengene, fordi hun ikke ville tabe ansigt overfor sine holdkammerater og så ville jeg og familien jo alligevel have stået tilbage med ingenting, forklarede Jonas onsdag om sit kontroversielle valg.

- Jeg kan ikke forstå, han prøver at køre det over på mig, siger Amalie, der har været på øvelse, fordi hun lige nu er ved at tage hærens basisuddannelse, og derfor først i går så programmet og de kraftige udbrud.

- Det skal ikke ødelægge mit liv, at folk skriver grimt om mig på Facebook, men dem, der gør det, skal lige tænke over, hvad de skriver, inden de trykker enter, siger Amalie.

Læs også:

TV - 28. aug. 2012 - kl. 22:55 TV3 fuppede seerne og hjalp fattig familie

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen