Fortryder ikke mord på kalv i Fristet

Vollsmose-pigen Joanna skød og dræbte en kalv i underholdningens navn, men hun fortryder ikke sit valg

- Jeg synes selvfølgelig ikke, at det er særlig sjovt at være hende, der skyder et dyr i første program, men jeg fortryder ikke, at jeg gjorde det, siger Joanna. (Foto: TV3)
- Jeg synes selvfølgelig ikke, at det er særlig sjovt at være hende, der skyder et dyr i første program, men jeg fortryder ikke, at jeg gjorde det, siger Joanna. (Foto: TV3)

Bølgerne gik højt allerede inden, programmet blev sendt. Og 21-årige Joanna ved godt, at nu, da danskerne har set, hvordan hun skyder en kalv i hovedet med en boltpistol i tv-programmet 'Fristet' for at vinde 10.000 kroner, vil debatten rase endnu en gang.

Læs også:

TV - 23. aug. 2012 - kl. 14:48 Realitydeltager skyder kalv med boltpistol

- Jeg havde ikke regnet med, at folk ville gå så meget amok over det, men der er mange dyreelskere, der ikke kan lide, at sådan noget skal vises i fjernsynet, siger Joanna.

Fortryder ikke
- Jeg synes selvfølgelig ikke, at det er særlig sjovt at være hende, der skyder et dyr i første program, men jeg fortryder ikke, at jeg gjorde det. Den skulle dø uanset hvad, og det var enten mig eller en anden, der skulle tage livet af den, siger Joanna, der er vokset op i Vollsmose i Odense.

- Jeg tror ikke, at det er noget, jeg ville gøre igen, men det var en sindssyg oplevelse, og jeg er glad for, at jeg har prøvet det, siger Joanna, der læser til socialrådgiver.

Drabet på kalven bliver ikke vist i detaljer eller slowmotion, og det er der en grund til, fortæller programredaktør på TV3 Jesper Kynde.

Drab uden detaljer
- Vi er ikke ude på at chokere, og drabet i sig selv, synes vi ikke, skal tage for meget fokus. Det handler om, hvorvidt en deltager er villig til at aflive et dyr, der skulle have været slagtet under alle omstændigheder, fortæller han.

I et smugkig på sæsonens fremtidige afsnit, der blev vist i begyndelsen af af aftenens afsnit, kan man også se en deltager sidde og klamre en hundehvalp, mens der læses op af et brev, hvor der står, at de skal vælge, om de vil lade en dyrlæge aflive 'Papaya'.

Det har før været rygtet, at også drabet på en hundehvalp ville være en del af programmet.

Læs også:

Se også: TV3: Vi afliver ikke nogen hundehvalp!

Men det benægter Jesper Kynde.

- Der er en hund med, og deltagerne skal tage stilling til noget med den. Men vi vil ikke lade et uskyldigt dyr lade livet i underholdningens navn, siger han.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen