Bjerrehuus aflyser trekantsdrama

Suzanne Bjerrehuus vil ikke stå i vejen for Oliver og Gunvørs kærlighed

Svigermors skarpe tunger er blevet tavs. (Foto: Michael Stub)
Svigermors skarpe tunger er blevet tavs. (Foto: Michael Stub)

I realityshowet 'Olivers Kamp' følger man den 36-årige models tilsyneladende forgæves forsøg på at bygge bro mellem sin ekskæreste Gunvør Dalsgaard og sin moder Suzanne Bjerrehuus.

De dramatiske optagelser til programmet kom i kassen, da Gunvør i januar i år gik fra Oliver efter fire års forhold. Med sig tog hun parrets lille datter.

Læs også:

Se også: Oliver Bjerrehuus i voldsomt slagsmål med kæresten

Det gav Oliver hans livs nedtur og sendte Suzanne helt oppe i det røde felt.

Men siden er der faldet ro på hele situationen.

Gunvør og Oliver var i sommer to uger i Spanien med datteren Sigga og prøver nu igen at få deres forhold til at fungere. Og Suzanne vil ikke længere kommentere Olivers privatliv.

Suzanne med mundkurv
- Nej, jeg kommer til at lægge mig totalt ud med min søn. Det er så omtåleligt det hele. Jeg kan intet sige, for jeg vil ikke have det hele til at starte forfra. Vi har det godt nu, og tiden har arbejdet for os, siger Suzanne, der i aftenens udgave af 'Olivers Kamp' erklærer sig taknemmelig over, at hun har 'fået Oliver tilbage, og han er blevet sig selv igen'.

Læs også:

Se også: Oliver: Vi arbejder på at finde sammen igen

- Det har været nogle forfærdelige år (...) at se ham forsvinde fra os alle sammen og lukke sig inde, lyder det videre fra hovedpersonens mor i programmet, hvor hun også går direkte til svigerdatteren Gunvør, der på det tidspunkt ikke ville lade Oliver se deres fælles datter.

Læs også:- Jeg synes faktisk, mændene herhjemme er meget svage og meget tyranniserede af deres kvinder. Samfundet må begynde at se, at fædrene er vidunderlige omsorgspersoner for deres børn. Og det går ikke, at man f. eks. skiller Oliver fra sin lille pige. Hun kan tro, at hun er blevet forladt af sin far. Jeg er simpelt hen så rystet, lyder det fra den synligt bekymrede mor.

Læs også:

Selv om Suzanne har været aktiv på lagenerne, blev hun overhalet af sin søn, allerede da han var 25 år gammel. (Arkivfoto: Ole Bjørk/All Over). Danske kendte - 15. aug. 2012 - kl. 09:36 Oliver Bjerrehus: - Jeg har haft sex med flere end min mor har

Selv om Suzanne ikke vil udtale sig om, hvad status er i forholdet mellem hende og Gunvør, indrømmer hun gerne, at realityshowet var 'det bedste', der kunne ske for Oliver:

Reality-hjælp
- De mennesker har hjulpet Oliver. Han er blevet så fornuftig. Det har været så godt for ham at gennemgå den her proces. Han har været til psykolog og gået til benhård træning. Han er faktisk meget stædig, siger Suzanne, der dog tidligere har vist, at hun godt kan (over)tage styringen i forhold til sønnen. Blandt andet rejste hun i 1999 til Milano for at få den brasilianske fodboldspiller Ronaldo til at sige undskyld for, at hans bodyguards havde slået Olivers fortænder ud. Og det lykkedes.

Oliver fortalte senere her i Ekstra Bladet, at det var 'pinligt', at hun gjorde det.

Suzanne har også lagt strategien med at melde en journalist og chefredaktøren for Se og Hør til politi og Pressenævnet for at skrive, at Oliver var på metadon, selv om de talrige gange havde fået at vide, at det ikke var sandt.

Læs også:

Se også: Oliver vinder sag over Se og Hør

- Men det er en misforståelse, at jeg træffer alle beslutninger for ham eller hjælper ham hele tiden. I programmet ser man mig gøre det én gang; da jeg siger, han skal rejse på ferie med Oscar (Olivers 11-årige søn, red.). Jeg siger, at de skal tage til Thailand. Og den rejse betalte jeg, ja.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen