Familien fra Holtewood kommer fra Hørsholm

De bor i Sandbjerg, har postnummer i Hørsholm - alligevel kalder de sig ’Familien fra Holtewood’

Michael Monetz giver gerne sangråd til sin kone og alle andre, der har lyst til at lytte. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Michael Monetz giver gerne sangråd til sin kone og alle andre, der har lyst til at lytte. (Foto: Thomas Lekfeldt)

Michael Monetz elsker pomp og pragt. Guld kan han kun få for lidt af. Og hans lille slot er langt fra færdigt, for den syngende rengøringsmand drømmer om at bygge et tårn på sin overdådige villa, der allerede har springvand i haven og skak på taget. Fint skal det være!

Pyntet på titlen
Derfor er der også pyntet lidt på titlen i det program, som Michael Monetz for tiden kan opleves i med sin kone, Maria Donna, og sin datter, Camilla.

’Familien fra Holtewood’ hedder reality-programmet, der følger tenoren så tæt, at man får lov til at se ham barbere hår i røven.

Læs også:

- Jeg går tit nøgen rundt derhjemme. Men aldrig når min datter er der. Det kan man ikke. Der er jeg sgu meget firkantet, siger Michael Monetz. (Foto: Foto: TV3/Heidi Maxmiling) TV - 21. aug. 2012 - kl. 12:36 TV: Bare Bjørnson: - Folk må gerne grine af min røv

Michael Monetz og Maria Donnas drømmevilla ligger i det fredelig Sandbjerg, har postnummer i Hørsholm - men alligevel har programmet om den til tider rablende skøre familie altså fået et navn, der forbinder dem til det finere Holte.

- Maria og jeg har i flere år joket med det og kaldt det Holtewood, griner Michael Monetz med sit karakteristiske og højt rungende grin.

- Men hvorfor TV3 har valgt at bruge det i programmet og kalde det ’Familien fra Holtewood’, kan jeg ikke svare på, siger han.

Godt tåle en sjov titel
Svare kan til gengæld TV3’s pressechef, Søren Hedman.

- Michael og Marias opfattelse er, at de bor i Holte. Og med deres store drøm om at slå igennem i Hollywood passer det ret godt, siger Søren Hedman og understreger, at det er et humoristisk program, der godt kan tåle en lidt sjov titel.

- Og vi har altså ikke fået klager fra dem, siger pressechefen.

Ligger syv km. væk
Michael Monetz hævder, at han selv er helt uden indflydelse på, at TV3 har valgt at give programmet med ham som hovedperson navn efter Holte, der ligger syv kilometer væk, og ikke Hørsholm der ligger flere kilometer tættere på 'det lille slot'

Men at den dyreglade detalje-jæger lader noget som helst passere uden at give sit besyv med, virker næsten utænkeligt.

I aftenens episode kan Michael Monetz i hvert fald ikke holde igen med at dele ud af sine meninger, når han er med sin kone i studiet - som vokalcoach. I løbet af få øjeblikke får han overtaget styringen i hele musikstudiet. Og selvom der ikke er meget vokal i et piano, holder Monetz ikke igen med coaching af den ellers så rutinerede pianist.

Trods den ustandeselig flod af råd fra Michael Monetz, virker Maria Donna ikke den mindste smule irriteret.

- Sådan gør Celine Dion også. Hun har også sin mand, René, med i studiet, som hun siger.

Se Michael Monetz total-coache alle i sin nærhed i klippet herover

'Familien fra Holtewood’ sendes i aften på TV3 fra klokken 21.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen