Fetterlein sov fra tv-premiere

Den tidligere tennisspiller valgte dynerne frem for tv-program med sig selv som hovedperson

Oddset-Janni og Frederik Fetterlein er de to gæstestjerner i programmet. Her er de flankeret af det fattige og det rige hold. (Foto: TV3/Lemche&Serup)
Oddset-Janni og Frederik Fetterlein er de to gæstestjerner i programmet. Her er de flankeret af det fattige og det rige hold. (Foto: TV3/Lemche&Serup)

TV3 har netop holdt premiere på anden sæson af 'Fristet' foran det samlede danske pressekorps.

Men den største stjerne glimrede ved sit fravær. Frederik Fetterlein, der er hyret til at kaste stjernestøv over programmet, måtte fotograferne spejde forgæves efter på den røde løber. Årsag: Han sov!

Frederik Fetterlein og Oddset-Janni Christensen er begge gæstestjerner i 'Fristet', der blev optaget i Hua Hin i Thailand for nogle måneder siden. Og meget rammende har programmet temaet 'rig og fattig', hvilket passer perfekt på begge de to gæster, da de er kendt for at have et broget forhold til penge.

Oddset-Janni er dømt et år og ni måneders fængsel for at have narret en formue fra en gammel, syg mand, og Fetterlein er erklæret personlig konkurs med en milliongæld.

Læs også:

Se også: Nu lever Oddset-Janni af kærestens penge

Men hvor Oddset-Janni i dag mødte op til premieren i Empire biografen i København og så sig selv på det store lærred, så havde Frederik Fetterlein altså valgt at se det inderste af sine øjenlåg.

- Jeg sagde ja, fordi jeg syntes konceptet var godt, og så også for pengenes skyld, og fordi det blev optaget i Thailand, fortæller Oddset-Janni Christensen til ekstrabladet.dk

- Men det var grænseoverskridende at bo i et stort hus med fremmede mennesker, fortæller hun om sit ugelange ophold blandt de andre deltagere.

Giv en klat
I programmet er deltagerne delt op i rig og fattig med fem deltagere på hvert hold, som er udvalgt efter, at nogle af dem er vant til penge, mens andre er vokset op i fattige kår, men har brudt den sociale arv.

Janni Christensen og Frederik Fetterlein svæver lidt over vandene, men de skal også forsøge at påvirke deltagerne.

Læs også:

Se også: Adam Duvå Hall: Jeg bliver truet

'Fristet' har stadig Adam Duvå Hall som vært, og deltagerne er indlogeret i et afsondret luksushus, hvor de skal være i to måneder. Programmerne bliver vist på TV3 fra på mandag.

1 af 3 Oddset-Janni var klar til premieren på 'Fristet', hvor hun skal hjælpe et af holdene. (Foto: Jesper Mortensen)
2 af 3 Adam Duvå Hall er for anden gang vært på det grænseoverskridende program. (Foto: Jesper Mortensen)
3 af 3 Oddset-Janni og Frederik Fetterlein er de to gæstestjerner i programmet. Her er de flankeret af det fattige og det rige hold. (Foto: TV3/Lemche&Serup)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen