Djævleræs-uheld: Model slap med forstrakt muskel

M!'s forsidemodel Vicki Laursen kørte selv bilen, da den forulykkede under optagelserne til 'Zulu Djævleræs'

M!-baben Vicki Laursen blev iført halskrave og kørt på skadestuen efter et uheld i 'Zulu Djævleræs', men det var ikke så slemt som frygtet. (Foto: M!)
M!-baben Vicki Laursen blev iført halskrave og kørt på skadestuen efter et uheld i 'Zulu Djævleræs', men det var ikke så slemt som frygtet. (Foto: M!)

Ambulancerne kører nærmest i pendulfart mellem Nysumbanen ved Hobro og skadestuen på Aalborg Sygehus i forbindelse med optagelserne til årets 'Zulu Djævleræs'.

Fredag aften var der igen babuu på banen, da en deltager blev hentet.

Læs også:

Se også: Model kørt på sygehuset under Zulu Djævleræs

Det var vinder af drengerøvsmagasinet M!s årlige forsidejagt anno 2008, Vicki Laursen, som blev tredje deltager på bare en uge, der måtte til observation.

Læs også:

Event & Kultur - 25. jul. 2008 - kl. 11:31 Veldrejede Vicki vandhund viser varerne

Den 23-årige model kørte selv bilen, da den på sidste runde skred ud på banen og havnede i en jordvold, fortæller producent på programmet Jacob Duus fra Nordisk Film TV til ekstrabladet.dk.

- Vi kørte hende til tjek for piskesmæld, men det viste sig, at hun slap med en forstrakt nakkemuskel, siger producenten.

'Better safe than sorry'
I sidste uge var tv-optagelserne til det vilde ræs ramt af endnu en episode, hvor ambulancen blev tilkaldt.

Den tidligere 'X Factor'-deltager Basim måtte en tur på skadestuen, da han blev ramt af dehydrering.

Læs også:

Se også: Basim: Jeg har det godt

- Det var en usandsynlig varm weekend i sidste uge, og det påvirkede deltagerne på banen. Og så er det generelt bare sådan, at vi hellere kører en gang for meget end en gang for lidt, når det gælder folks sikkerhed. Vi arbejder ud fra devisen 'better safe than sorry', siger Jacob Duus.

Optagelserne til syvende sæson af 'Zulu Djævleræs' er lige nu i gang. Og det går sjældent stille for sig, nær de kendte deltagere kæmper om at komme først over målstregen i TV 2 Zulu-programmet.

Produktionen har dog været forskånet for alvorlige uheld i det vilde ræs.

Læs også:

Danske kendte - 1. sep. 2011 - kl. 16:38 TV: DR-værter i voldsom bilulykke

Læs også:

Jimmy Bøjgaard, der er kommentator på 'Zulu Djævleræs',  sætter tommelfingeren i vejret. Det går godt for 'Zulu Djævleræs'.(Foto: Thomas Lekfeldt) TV - 5. okt. 2010 - kl. 21:52 Zulu Djævleræs sætter rekord

1 af 2 Årets 'Zulu Djævleræs' har forhåbentlig en god aftale med skadestuen på Aalborg Sygehus. Fredag aften var der igen bud efter ambulancen til Nysumbanen. (Foto: René Schütze)
2 af 2 M!-baben Vicki Laursen blev iført halskrave og kørt på skadestuen efter et uheld i 'Zulu Djævleræs', men det var ikke så slemt som frygtet. (Foto: M!)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen