X Factor: Kasserede April får pladekontrakt

Tonedøv fra 'X Factor' triumferer: Et pladeselskab fra Køge vil gøre April til superstjerne

Mangel på talent er blevet en salgsvare. Nu vil et pladeselskab udgive en single med April. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
Mangel på talent er blevet en salgsvare. Nu vil et pladeselskab udgive en single med April. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

’Dårlig omtale er bedre end ingen omtale’, var mottoet for rejsekongen Simon Spies.

Og disse ord gør produktionsselskabet Artist By Beat nu alvor af.

De har skrevet kontrakt med April Wilborn, som for to uger siden skabte overskifter i hele Danmark på grund af hendes mildest talt elendige optræden i ’X Factor’, hvor Blachman og co. fortalte den unge pige, at hun nok ikke skulle satse på et liv som musiker.

- April fik en masse negativ omtale i medierne, fordi hun fik et kæmpe nederlag på scenen foran 1,8 millioner tv-seere. Men hendes pre-casting var gået godt, og derfor tog vi kontakt til hende, siger Klaus Kjelstrup, der har Artist By Beat sammen med produceren Daniel Zacho.

LÆS OGSÅ: Blachman gi'r 'X Factor'-deltagere et chok

Talent for talentløshed
De mener, at de har talent for at skabe et godt produkt ud af talentløshed, og derfor besluttede drengene sig for at tage til Aabenraa og besøge April.

- Vi havde et par numre med, og hun kan sagtens synge. Men i ’X Factor’ har du kun én chance, men i vores studie kan vi tage numrene om og om igen, indtil de sidder i skabet, siger Klaus Kjelstrup.

Producerne regner med at have første single ’My Way’ klar allerede til februar. Og i dag skal de indspille omkvædet til sangen.

- Vi regner med, at vi kan sælge hende på natklubber til f.eks. et 20 minutters show, hvor hun skal synge et par af sine egne numre og nogle covers.

Artist By Beat kan sagtens se en stor karriere for April, hvis de altså når at ramme mediebølgen, så interessen for April ikke ebber ud, inden den reelt er startet.

Vi gør det for pengene
Det lyder næsten som et eventyr, at produktionsselskabet Artist By Beat tager den upolerede sanger April ind i studiet. Men den filantropiske tilgang holder som i andre eventyr ikke i virkeligheden.

- Hun kan sagtens synge, men April havde ikke vundet ' X Factor'. Alt handler jo i sidste ende om penge, og det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi vil sælge plader for at tjene på det, siger Klaus Kjelstrup fra produktionsselskabet.

- Hvad har I lovet hende?

- I kontrakten står der, at vi vil lave en single. Sælger den godt, så vil vi gerne lave et album.

Artist By Beat vil ikke fortælle, hvordan kontrakten detaljeret er skruet sammen, men de garanterer, at der bliver mønter til både kunstner og producenter.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere