Mette lige i synet

Tilbage på skærmen i dyrequiz og som talkshow-vært

Mette Lisby er klar til at tone frem på de danske tv-skærme igen. Som holdkaptajn i det nye dyreprogram 'Noahs Ark' og som vært på talkshowet 'Knock Out'. (Foto: Mads Winther)
Mette Lisby er klar til at tone frem på de danske tv-skærme igen. Som holdkaptajn i det nye dyreprogram 'Noahs Ark' og som vært på talkshowet 'Knock Out'. (Foto: Mads Winther)
- Har du savnet at være skærmtrold?

- Faktisk ikke. Jeg siger nej tak, hvis de ting, der er at lave, er uinteressante, og det har de været det sidste stykke tid. Men nu er der kommet noget, som bliver skægt, siger hun og fortæller om det nye program 'Knock Out', hvor hun skal være vært. Det er et talkshow, men ikke i traditionel forstand. Det går ud på, at gæsten kommer i studiet og fortæller om et eller andet i verden, han eller hun gerne ville være foruden.

- Det kan være pandehår, stramt undertøj, Luxembourg eller noget andet, man gerne vil have afskaffet. Tømmermænd kunne være et populært emne. Så er det min opgave at finde argumenter for, at man ikke skal afskaffe det.

Afskaf puberteten
- Hvad ville du gerne knockoute?

- Jeg er stor fortaler for at afskaffe puberteten. Det var nogle rigtigt dumme år, hvor mit hoved slet ikke passede med resten af kroppen. Jeg så først voksen ud, da jeg blev 19. Det var en frygtelig tid, hvor jeg bare gik rundt og ventede på, at tingene passede sammen.

Ud over at være vært på 'Knock Out' skal Mette Lisby også være holdkaptajn på det ene af to hold i den nye dyrequiz 'Noahs Ark'.

- Er økonomien så dårlig i de brætspil, Jesper og dig producerer, at du er nødt til at være med i et dyreprogram?

- Slet ikke. Som komiker er dyr enormt fascinerende. Alene det, at vi har 98 procent af vores gener til fælles med chimpanserne, kan man skrive et kvarters comedy om. Der er enormt mange sjove ting i dyreriget. Jeg bliver også hængende på programmer om Zoologisk Have om de stakkels elefanter, der bare skal ind og ud og rundt hele tiden.

Lykketoft som dyrepasser
- Apropos Zoologisk Have. Socialdemokraterne har netop holdt gruppemøde derude. Hvilket bur passer Mogens Lykketoft bedst ind i?

- He he. Chimpanseburet. Dem minder vi jo alle om. Måske ville han også være god til at passe dyrene. Jeg tror, han er meget grundig, griner Mette Lisby og smiler sit brede, karakteristiske smil.

- Hvad med Ritt Bjerregaard?

- Ligner hun ikke mest en overborgmester i København? Det er faktisk ikke fordi, jeg ved specielt meget om dyr. Jeg synes bare, de er fascinerende.

Så må vi hellere lige teste hendes viden på området og se, om hun er klar til det nye job.

- Hvor længe er et egern drægtig? En, to eller tre måneder?

- En måned.

- Korrekt. Hvor gammel bliver en rødhalset kænguru? Ti, 15 eller 20 år?

-15 år.

Igen et rigtigt svar fra Mette Lisby. Det lader til, at hun er havnet på rette hylde med den nye quiz. Søren Østergaard, der er kaptajn for det andet hold, skal nok gå i skarp træning, hvis han skal hamle op med TV 2's nye dyreekspert.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen