Farvel Rikke

Rikke Hørlykke og partneren Mads Vad røg helt som ventet ud efter semifinalen i Vild med Dans. Robert og Marianne skal møde Vicki og Steen i finalen

To uger i træk er Rikke Hørlykke og Partneren Mads Vad blevet reddet af seernes stemmer, efter at dommerpanelet ellers havde dømt dem ude for øjnene af de vilde horder, der hver fredag trofast sidder klinet til skærmen, når der er 'Vild med Dans' på TV2.

Men i aften gik den ikke længere.

Og det på trods af, at Rikke Hørlykke, der aldrig har været de professionelle dommeres favorit, havde taget sig gevaldigt sammen til aftenenes konkurrence. I den sidste af de to danse - en mærkværdig mellemting mellem tre standard-stilarter - scorede hun og Mads Vad for første gang fire 10-taller og ubtinget ros fra de strenge dommere.

Også i Paso Doblen havde Rikke Hørlykke strammet sig gevaldigt op. Konkurrencementaliteten kom til udtryk i en forrygende forestilling, hvor håndboldpigen udnyttede sin overlegne fysik og store temperament til at sætte sig igennem som fyrig femme fatale med koncentrationen lysende ud af øjnene.

Det rakte dog 'kun' til fire ni-taller fra dommerne og den eller flotte score var slet ikke nok på en aften, hvor topkarakterene formeligt fløj om ørerne på .

Faktisk blev der givet fire 10-taller hele fire gange ud af seks mulige i denne semifinale, og det er så bestemt ikke hverdagskost.

Dermed er der lagt op til en nervesønderrivende finale mellem konkurrencens to bedste par, skuespilleren Vicki Berlin og Steen Lund og filmstjernen Robert Hansen og hans partner Marianne Eihilt.

Igen scorede Robert og Marianne marginalt bedre end konkurrenterne Vicki og Steen. Men begge par leverede en præstation som lover godt for en finale, der kan vise sig at blive ganske mindeværdig.

1 af 3 Robert Hansen og Vicky og Marianne Eihilt må betegnes som svage favoritter. (Foto: Kristian Linnemann)
2 af 3 Vicky Berlins arbejdsraseri i træningslokalet og hendes vilje til at forbedre sig og slå Robert Hansen kan dog sagtens vise sig at blive afgørende. (Foto: Kristian Linnemann)
3 af 3 Rikke Hørlykke fik for første gang for alvor brugt sit temperament og overlegne fysik til sin fordel. (Foto: Kristian Linnemann)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!