Skuespiltalent forsøgte voldtægt

Den unge skuespiller, der er skyld i, at TV2s julekalender er taget af programmet, forsøgte at tvinge pige til oralsex på diskotek

Jacob Kuscu har dummet sig gevaldigt, og han må nok vente en rum tid på at blive taget til nåde af filmselskaberne. (Foto: Kim Agersten/Polfoto)
Jacob Kuscu har dummet sig gevaldigt, og han må nok vente en rum tid på at blive taget til nåde af filmselskaberne. (Foto: Kim Agersten/Polfoto)

Den unge mand, der har lammet TV2s kommende julekalender og DRs store satsning, er endnu ikke noget stort navn i skuespillerverdenen, og han risikerer nu at måtte forlade branchen, før han rigtig kom i gang.

20-årige Jacob Kuscus rolle som kvindebedårer passer uendeligt skidt sammen med dommen for seksualforbrydelser, og den passionerede fodboldtilhænger må nu se både rollen i DRs ’Sommer’, der skulle fungere som en afløser for ’Krøniken’ og TV2s julekalender ’Mikkel og guldkortet’, glide ham af hænde.

Stak lemmet i piges mund
Dommen for ’anden kønslig omgængelse end samleje’ dækker i dette tilfælde over, at han forsøgte at voldtage en ung pige under et diskoteksbesøg.

Den unge skuespillerdebutant prøvede at flå tøjet af pigen, hvorefter han forsøgte at stikke sit lem i munden på hende for at få et blowjob, skriver Ekstra Bladet i dag.

Skide flink og opmærksom
Skuespilleren Jesper Langberg, der medvirker i ’Sommer’ siger om den unge mand:

- Det er nok en eller anden gammel sag. Det kommer helt bag på mig. Han er en skide-flink og opmærksom fyr, og jeg kan ikke sige nok godt om ham.

- Jeg har et fint, fint indtryk af manden. De gange, jeg har mødt ham, har jeg kun tænkt, at han er en ordentlig fyr.

DR regner med, at syv dages optagelser nu kan smides ud.

Læs meget mere i Ekstra Bladet i dag.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!