TV: Allan vild med Bollywood: - Det var ski' sjovt

Allan Simonsen nød, at han blev båret frem til et nital af sine meddansere

Han har ikke for vane at få høje point for sin indsats på dansegulvet. Men fredag aften var lidt af en undtagelse for Allan Simonsen, der indkasserede dansekarrierens første nital.

Se også: Allan får sit første nital

Han kom ikke sovende til det, nuvel. Men næsten. For det var ikke mange dansetrin Allan Simonsen skulle hive ud af de 60-årige fodboldben for at få den flotte karakter i hus.

Sheik Allan for fuld udblæsning. (Foto: Mogens Flindt)
Sheik Allan for fuld udblæsning. (Foto: Mogens Flindt)

Det var i holddansen, hvor Simonsen var parret med Mette Blomsterberg & Michael Olesen samt Uffe Holm & Karina, at dommer Jens Werner diskede op med nitallet. En holddans som fodboldlegenden bogstaveligt talt blev båret frem i.

Se også: Bendixen til Allan: Ingen valsekonge

- Det var ski' sjovt, siger Allan Simonsen på klingende jysk om Bollywood-dansen, som var temaet for fredag aftens to holddanse.

Fodboldikonet spillede sheik i dansen, og var dermed hovedpersonen i koreografien, hvor hans meddansere svingede noget mere med hofterne end Allan.

- Også op til - under træningen til det her - har vi haft det rigtig hyggeligt. Det har været skønt, siger Allan Simonsen efter sit livs første Bollywooddans.

Fredag spillede Allan Simonsen sheik - i næste uge skal han være sur på dansegulvet. Hør hvorfor i klippet herover.0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!