Mads Skjern klar igen i Korsbæk

'Matador'-serien genudgives på DVD i forbindelse med 35 års jubilæet

Mads Skjern og hans søn, Daniel, søger en ny fremtid i Korsbæk. (Polfoto)
Mads Skjern og hans søn, Daniel, søger en ny fremtid i Korsbæk. (Polfoto)

Otte gange har 'Matador' rullet over TV-skærmene på DR med premiere den 11. november 1978, klokken 20.10. Senest igen i slutningen af 2012.

På mandag er det præcist 35 år siden, at den handelsrejsende Mads Andersen-Skjern ankom til den søvnige stationsby Korsbæk i 1929 - altså i serien. Og det fejres med en speciel udgivelse af alle 24 afsnit af Matador på ialt ti DVD'er.

Varnæs og Skjern
Lise Nørgaard og Erik Ballings historie om livet i Korsbæk frem til 1947 er simpelthen det bedste, dansk TV har præsteret.

Ove Sprogøe har andel i et hav af danske filmskatte - i Matador var han doktor Louis Hansen. (Foto: Jan Bergman) Kendte Ove Sprogøe kunne ikke leve videre uden sin EvaJørgen Buckhøj tog sig af rollen som Mads Andersen-Skjern - hovedpersonen i serien. (Foto: Ole Steen) Kendte Jørgen Buckhøj så døden kommeBuster Larsen var grisehandler i Matador - i serien gift med Lily Broberg. (Foto: Jan Bergman) Kendte Busters hemmelige søn

Så det er med at tage godt imod familierne Varnæs og Skjern, Laura, Røde, Agnes og Maude, grisehandleren, hunden Kvik og de mange mange andre. Vel og mærke i 2012-billedkvaliteten.

Ud over samtlige afsnit på DVD får du fire timers ekstramateriale, synopsis og billeder fra hvert afsnit og stamtræ over både Varnæs- og Skjern-familien.

3,6 millioner seere
I 1986 trak serien hele 3,6 millioner seere - det højeste seertal nogensinde målt. Og det ud af de cirka fem millioner danskere vi var dengang. Stort!

Det er Scanbox.com, der sætter DVD'erne til salg.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere