Jens Werner: Ingen bør trække sig

Hvis det står til dansedommeren, så skal Allan Simonsen ikke trække sig fra 'Vild med dans'. Men seerne skal begynde at stemme på de dygtige dansere

- I de tidligere sæsoner, når der er gået 4-5-6 fredage, så er de, der ikke skulle være der mere, blevet stemt ud - hjulpet på vej af os dommere - eller af seerne, som ikke gad se dem mere. Men det er ikke sket denne gang, siger Jens Werner, der dog ikke mener, at det er løsningen, at deltagerne selv trækker sig. (Foto: Mogens Flindt)
- I de tidligere sæsoner, når der er gået 4-5-6 fredage, så er de, der ikke skulle være der mere, blevet stemt ud - hjulpet på vej af os dommere - eller af seerne, som ikke gad se dem mere. Men det er ikke sket denne gang, siger Jens Werner, der dog ikke mener, at det er løsningen, at deltagerne selv trækker sig. (Foto: Mogens Flindt)

Når Allan Simonsen fredag efter fredag på seernes nåde danser sig videre i 'Vild med dans', er han ikke alene. På den anden side af Nordsøen danser tv-kokken Dave Myers nemlig heller ikke lige så godt som så mange andre, men alligevel stemmer seerne ham videre efter hvert program.

Se også: Allan: Dommerne bør være upartiskeAllan Simonsen mener ikke, at Jens Werners kritik var gået i en fodboldkamp. (Foto: Rasmus Baaner) Kendte Allan efter benhård kritik: Den var aldrig gået i fodbold

Og på samme måde som i Danmark deler det de britiske tv-seere. Den ene halvdel elsker Dave Myers, som danskerne kender fra 'Hairy Bikers' på DR, mens den anden halvdel helst så ham stemt ud af 'Strictly Come Dancing', som programmet hedder i Storbritannien - eller at han ligefrem selv trækker sig fra dansegulvet.

Trækker sig ikke
'På tide at Dave Myers laver en John Sergeant og forlader ' Strictly Come Dancing'. Gør det anstændige og red din værdighed', skriver en seer på Twitter med henvisning til en anden populær danseklovn, der trak sig fra programmet i 2008.

Dave Myers har dog ingen planer om at forlade konkurrencen frivilligt.

- Folk ser showet og stemmer på os. Det betyder virkelig meget. Jeg tror ikke, at jeg kan vinde, men jeg bliver ved, og jeg gør det så godt, jeg kan, siger han til Daily Mail.

Det samme gør Allan Simonsen.

- Jeg er med i det her underholdningsprogram, som, jeg synes, er rigtig sjovt og spændende. Og jeg arbejder lige så hårdt som de andre, siger fodboldpensionisten til Ekstra Bladet.

Særdeles glad for at være med
- Kunne du finde på at trække dig?

- Jeg kan ikke svare på, om jeg vil trække mig. I øjeblikket er jeg særdeles glad for at være med i programmet. Jeg vil også lige pointere, at der er ikke én eneste ude på gaden, der har været henne og sige noget negativt. Tværtimod har jeg mødt rigtig rigtig mange positive tilkendegivelser om, at jeg bare skal fortsætte, siger Allan Simonsen.

Se også: Forstår slet ikke Werners udfald mod AllanSe også: Dommer om Allan Simonsen: Hver fredag er et helvede

Og også boldkunstnerens hårdeste kritiker synes, han skal blive i programmet.

- Han knokler jo lige så meget som de andre, men det giver ikke så store udviklinger som de andre, siger danse-dommer, Jens Werner.

- Min holdning er, at hvis både TV 2, Mastiff og jeg kender spillereglerne fra starten, så synes jeg, der er ærgerligt, hvis nogen trækker sig fra programmet på den baggrund.

Stem på de dygtige
Dog synes Jens Werner, at det er på tide, at seerne stemmer på nogle andre end Allan Simonsen.

- Jeg kan ikke lide, at man trækker sig. Man skal være med i programmet, så længe det er rigtigt og fair. Men jeg synes måske også, tidspunktet er til, at seerne skal stemme på dem, som er blevet dygtige dansere.

Under alle omstændigheder er Jens Werner sikker på, at den 10. sæson af 'Vild med dans' bliver den mest mindeværdige.

- Uanset hvilket resultat har den 10. sæson været den bedste for mig nogensinde, fordi den har været mest emotionel. Det har aldrig været på samme niveau som denne gang, siger dommer-veteranen.- Jeg danser under de regler, der nu engang er. Jeg beskæftiger mig med at danse og få det bedste ud af det, siger Allan Simonsen. (Foto: Mogens Flindt)
- Jeg danser under de regler, der nu engang er. Jeg beskæftiger mig med at danse og få det bedste ud af det, siger Allan Simonsen. (Foto: Mogens Flindt)


1 af 3 - Jeg har lært, at man her i tilværelsen aldrig skal sige aldrig. Men det har ikke været oppe at vende endnu at trække mig, siger Allan Simonsen. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Hos TV 2 vil man ikke forholde sig til, om en deltager bør trække sig.- Det har jeg ingen kommentarer til. Der er meget stor forskel på at tale om det generelt eller tale om det i denne her sæson, siger Gitte Madsen, underholdningschef hos TV 2. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 - I de tidligere sæsoner, når der er gået 4-5-6 fredage, så er de, der ikke skulle være der mere, blevet stemt ud - hjulpet på vej af os dommere - eller af seerne, som ikke gad se dem mere. Men det er ikke sket denne gang, siger Jens Werner, der dog ikke mener, at det er løsningen, at deltagerne selv trækker sig. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere