Allans hadegruppe haler ind på fangruppen

Det er ikke alle på Facebook, der finder det lige morsomt, at den danseteknisk udfordrede fodboldpensionist valser videre fredag efter fredag

På 'Vild med Allan's Facebook-side er alle dansernes ansigter skiftet ud med Allan Simonsens.
På 'Vild med Allan's Facebook-side er alle dansernes ansigter skiftet ud med Allan Simonsens.


Se også: Fræk mis skælder ud på Allan-alarmenKendte Vild med dans er blevet ren KRIG

Det er ikke kun på dansegulvet, der er Allan Simonsen-drama i disse dage.

På Facebook intensiveres kampen om folkestemningen time for time, hvor to store grupper kæmper om at få flest 'likes'.

Den ene gruppe med det oplagte navn ' Vild med Allan' har i skrivende stund 47.693 fans og byder ud over ekstatiske lovprisninger af fodbold-danseren desuden på et væld af kreative hyldest-plakater.

Hadegruppen ' UD MED ALLAN' lægger ikke skjul på deres forargelse over den overraskende udvikling i dette års amatør-dansekonkurrence.

Skift kanal
Øverst på siden ses de fire dommer med 1-point-skilte og den ledsagende tekst 'Skift kanal, når Allan er på og stem på de andre deltagere! Det er lige ud nedgørelse af de professionelle dansere og deres erhverv!'.

Det budskab er der i skrivende stund 44.464 personer, der har erklæret sig som tilhængere af.

Her på Ekstra Bladet er det ikke nogen hemmelighed, at vi finder den tidligere top-fodboldspillers deltagelse i dansefesten ganske underholdende og gerne ser eventyret fortsætte så længe som muligt.

Derfor har vi lanceret en 'Allan-alarm', så Allan-fans, der ikke har mulighed for at sidde foran skærmen fredag aften, via sms kan blive mindet om, hvornår det er tid til at stemme på 'Spurven fra Vejle'.

<iframe src="http://php.ekstrabladet.dk/redaktionelt/features/20131031-allanalarm/" height="400" width="100%" id="allan" frameborder="0" scrolling="no" style="border: 0;"></iframe>


0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere